Supersnelle levering!

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Supersnelle levering!

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

Vandaag voor 23:59 besteld, is morgen in huis!

single tijdens valentijn

5 tips voor singles op Valentijnsdag

Single for Valentine’s Day De meest romantische dag van het jaar staat voor de deur, maar misschien kijk je er dit jaar niet naar uit. Misschien is je relatie onlangs stukgelopen of heb je je soulmate gewoon nog niet ontmoet. We weten dat Valentijnsdag ongemakkelijk kan zijn als je single bent, maar we willen je graag enkele praktische tips geven om de dag speciaal te maken, zelfs als je geen romantische liefde hebt om het mee te delen

Tip #1: Breng de dag door met je vrienden

Vrienden zijn goud waard! Zij zijn degenen tot wie we ons wenden. Waarom niet iets leuks organiseren met al je (alleenstaande) vrienden? Verander het in een viering van je vriendschap en deel in plaats daarvan liefde op deze manier. Wist je dat in Finland 14 februari een dag is die in het teken staat van vrienden? Het heet Ystävänpäivä en Finnen wisselen meestal geschenken uit met vrienden, familie, buren en collega's.

Tip #2: Verwen jezelf

Tussen studeren, werken, thuis en gezin kan het dagelijks leven hectisch zijn. Single Valentijnsdag kan een moment zijn om een pauze te nemen en jezelf op de eerste plaats te zetten met een speciale traktatie, zoals een afspraak bij de kapper of schoonheidsspecialiste, een uitstapje naar de spa, een weekendje weg... Kies iets dat je een goed gevoel geeft en je in een staat van volledige ontspanning brengt.

Tip 3: Verwen jezelf extra

Heb je echt een excuus nodig om jezelf te verwennen? Misschien niet, maar als je er naar op zoek bent, is Valentijnsdag misschien wel het perfecte moment! Op deze romantische dag krijgt en geeft iedereen immers cadeaus. Trakteer jezelf op dat ene cadeau dat je al maanden in je winkelmandje hebt liggen.

Tip #4: Verras iemand van wie je houdt

Je hebt misschien geen romantische liefde in je leven, maar dat betekent niet dat je iemand anders die speciaal voor je is niet kunt verrassen! Een goede vriend, je lieve moeder of een collega die er altijd is in tijden van nood. Ga voor een kaartje met een lieve boodschap of een heerlijke chocoladereep. Enkele van onze favorieten:

Tip #5: Vind tijd voor je hobby's

Het is niet altijd gemakkelijk om tijd te vinden om je op je passies te concentreren. Het leven kan hectisch zijn en als gevolg daarvan heb je weinig tijd om iets anders te doen dan werken. Terwijl iedereen geniet van diners bij kaarslicht en andere romantische activiteiten, kunt u wat tijd besteden aan wat u graag doet. Of het nu gaat om schrijven, sporten of een andere vrijetijdsbesteding, tijd die we besteden aan waar we van houden, is altijd goed besteed!