Supersnelle levering!

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Supersnelle levering!

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

De een vindt het een commerciële bedoening, de ander vindt het belangrijk om minstens een roos te krijgen op Valentijnsdag. Wij Nederlanders zijn een nuchter volkje, maar toch vinden we dit soort dagen stiekem erg leuk. En het is natuurlijk ook leuk om een kleine attentie te krijgen van je geliefde. Je weet natuurlijk wel dat hij of zij van je houdt, maar het kan nooit kwaad om dat te benadrukken, toch? Maar hoe gaan andere volken in Europa om met Valentijnsdag? Wij vroegen het onze internationale collega's die bij YourSurprise werken!

Je liefde uiten op Valentijnsdag

In Nederland geven we elkaar een roos, of sturen we (anoniem) een kaartje met een lieve boodschap. Hoewel, de meeste mensen maken altijd grapjes dat de postbode zoveel post had dat hij de zak niet tillen. Krijgt dan bijna niemand een kaartje? In Polen kunnen studenten elkaar via de schoolpost een kaartje sturen. De interne postbodes zorgen ervoor dat de kaartjes bij de juiste studenten terecht komen. In Frankrijk zijn er veel scholen die rozen rondbrengen: bestel op tijd een roos bij de conciërges en dan krijgt op Valentijnsdag jouw vlam een mooie bloem.

Als je single bent...

Veel singles kunnen een dag als Valentijnsdag niet echt waarderen. In Zweden, Spanje en steeds vaker in Italië hebben singles daar een oplossing voor bedacht: uiteten met je beste vriendin, een drankje doen met je broer of zus of gewoon met vrienden naar de kroeg. Hoezo alleen op Valentijnsdag? In Zweden worden er steeds vaker evenementen voor singles georganiseerd... een fantastische plek om je toekomstige vlam te ontmoeten lijkt ons!

Wat geven we elkaar?

In Nederland geven we elkaar graag bloemen of een mooi sieraad. Ook in België, Zweden, Italië en Spanje zijn fysieke cadeaus erg geliefd. Denk aan bloemen, chocolade, sieraden, lingerie (oeh la la la) of een lieve kaart. In Frankrijk en Polen is het juist gebruikelijk om leuke dingen te doen: je geliefde mee uiteten nemen, een nachtje naar een hotel, samen naar de sauna of heerlijk naar de film.

Voorbereiding is het halve werk

Niet iedereen start ruim op tijd met de voorbereidingen voor een cadeau voor Valentijnsdag, gelukkig is er same day delivery om toch nog op tijd dat bosje bloemen thuis te laten bezorgen. Ook de Fransen geven eerlijk toe pas op het laatste moment te beginnen. De Belgen en Zweden claimen dat ze wel op tijd erbij zijn en een paar dagen van te voren al alles hebben geregeld. De Spanjaarden spannen de kroon: die zeggen dat ze weken van te voren al klaar zijn.

Hoeveel geven we uit?Oei, het moment van de waarheid, want hoeveel is liefde waard? Wij vinden dat het niet uit maakt hoeveel je uitgeeft aan een cadeau, echte liefde gaat vooral om aandacht voor elkaar. Liever iets kleins dat betekenisvol is dan iets duurs dat weinig om het lijf heeft. Als we dan toch bedragen moeten noemen: de Spanjaarden en de Duitsers geven tussen de 10-20 euro uit. De Fransen en de Italianen zeggen tussen de 20-30 euro uit te geven en de Zweden geven vaak meer dan €30 uit. Wij Nederlanders vallen daarbij niet uit de toon toch?

De leukste cadeautips voor ValentijnsdagBen je nog op zoek naar een leuk cadeau en kun je wel wat inspiratie gebruiken? Hieronder zie je onze meest populaire Valentijnscadeaus:

Zoek je meer inspiratie? Bekijk dan al onze Valentijnscadeaus.

Chocotelegram

Chocotelegram

Milka hart

Milka hart

Champagneglazen - Valentijn

Champagneglazen - Valentijn

Ketting hart groot

Ketting hart groot

Grote Knuffelbeer

Grote Knuffelbeer

Droogbloemen in houder

Droogbloemen in houder

Droogbloemen boeket

Droogbloemen boeket

Blog

Blog