Supersnelle levering!

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Supersnelle levering!

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

Zoek je een gegraveerd theeglas? Ontwerp snel jouw theeglas met naam en jouw design wordt met liefde en zorg in het glas gegraveerd. Gegraveerde theeglazen kun je cadeau geven voor bijna iedere gelegenheid. Proost!

Gegraveerde theeglazen met naam of tekst

Wil jij een echte theeleut verrassen met een mooi cadeau? Geef dan een gegraveerd theeglas cadeau met zijn of haar eigen naam erop!

Verschillende gravures

Een leuk en persoonlijk cadeau voor elke theeleut is een mooi gegraveerd theeglas. Je kunt van alles op het glas laten graveren zoals een naam of een boodschap. In onze online editor, waar je het ontwerp kunt maken, vind je diverse ontwerpen die je kunt gebruiken. Zo vind je lieve teksten als ‘De liefste mama’, ‘You are tea-rrific’, ‘Mommy, you are one in a million’, ‘I love mamma’ en nog heel veel meer. We hebben niet alleen mooie ontwerpen voor mama maar ook voor Oma, voor papa, voor een verjaardag, voor kerst of welke gelegenheid dan ook. Je kiest uit een van de vele gratis designs en voegt alleen nog zelf een naam toe. Wil je geen standaard design maar alleen een naam? Dat kan natuurlijk ook!

Hoe graveren we het glas?

Jouw ontwerp wordt in het glas gegraveerd. Hierdoor kan het dus niet vervagen door gebruik of in de vaatwasser. We doen dit met handige lasertechnieken, de laser maakt exact wat jij ontworpen hebt. Jouw ontwerp is dus doorzichtig van kleur, een beetje tegen het witte aan. Dit doen we met al onze gepersonaliseerde glazen.

Theeglas met logo graveren

Natuurlijk kunnen we ook speciale theeglazen met jouw eigen logo graveren. Je hebt dan je eigen theeglazen op kantoor of in je praktijk aan huis. Hartstikke leuk om je klanten uit te laten drinken en een echte eye-catcher. Wil je jouw theeglas met eigen logo bestellen? Neem dan contact op met onze zakelijke afdeling om dit voor jou te regelen.

Juf & Meester: bedankt!

Steeds meer ouders en kinderen vinden het leuk om aan het eind van het schooljaar de juf of meester te verrassen met een klein cadeau. Een gegraveerd theeglas is dan natuurlijk een persoonlijk én praktisch cadeau voor op school. In de editor vind je een groot aantal verschillende ontwerpen voor juffen en meesters zodat je alleen nog de naam hoeft toe te voegen. Geef je met de hele klas een afscheidscadeau? Maak dan een mooi theepakket met lekkere thee, een mooie theedoos en een gegraveerd theeglas!

Verschillende vormen theeglazen

In onze collectie vind je verschillende vormen theeglazen. Zo is er het stevige, zware theeglas dat wel tegen een stootje kan. Maar ook vind je een mooi, chique rond theeglas. Kies de vorm die jij het mooiste vindt en ontwerp je eigen gravure!

Theepakket cadeau geven

Als je een theeleut gaat verrassen, kun je natuurlijk een mooi theepakket maken met daarin een gegraveerd theeglas en een eigen houten theedoos. De theedoos kun je laten personaliseren door iets op het houten deksel te laten graveren. Bij de theedoos maken we de opdruk door middel van de nieuwe lasertechnieken; je ontwerp wordt dus in het hout gelaserd. Hierdoor krijg je niet alleen een mooi resultaat, het blijft ook lang mooi. Bekijk de houten theedoos.

Gemaakt met liefde in Zierkzee

Al onze cadeaus maken we met de hand in Zierikzee. Natuurlijk gebruiken we wel de nieuwste technieken om te zorgen dat elk ontwerp er mooi op staat. Als je jouw theeglas online ontwerpt, heb je het vaak de volgende dag al in huis. Tijdens piekmomenten zoals Kerst, Vaderdag en Moederdag kan het soms wat langer duren. Wil jij iemand op zo’n moment verrassen met een mooi gegraveerd theeglas, bestel dan op tijd!

Wist je trouwens dat wij ook andere gegraveerde glazen hebben? Bijvoorbeeld champagneglazen, geweldig als je wat te vieren hebt!