Supersnelle levering!

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Supersnelle levering!

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

grote cadeaugids kerstmis

De leukste cadeaus om te geven deze kerst

Met kerst kun je helemaal all out gaan wat betreft cadeaus voor onder de kerstboom. Heb je enig idee hoe je je familieleden gaat verrassen? Wat voor cadeautje haal je voor je opa of oma? Of willen je kids graag iemand bedanken met een cadeautje? We hebben zestien leuke cadeaus op een rijtje gezet waar jij inspiratie uit kunt halen deze kerst.


Schenk je familie een uniek cadeau voor in huis

Zoek je een cadeau voor je ouders en houden ze van een gezellige sfeer in huis? Staat de kerstboom de dag na Pakjesavond al helemaal klaar? Een woonaccessoire is dan altijd een leuk idee. Wat dacht je van een gepersonaliseerde kerstbal? In de editor voeg je een foto van jou en je broer of zus of jullie gezin toe aan het ontwerp en wij sturen je een hele unieke kerstbal toe. Maar je kunt de gepersonaliseerde kerstbal ook direct bij de ontvanger laten thuis bezorgen. Verrassing! Het is een perfecte toevoeging aan de kerstboom. Misschien houdt je vader of moeder wel enorm van koken en staan ze regelmatig achter het fornuis. Verras ze dan met een uniek schort, helemaal voor hen met naam gepersonaliseerd. Dat is toch bijzonder? Zelfs als jullie samen koken voor een avondje pizza en zelf het deeg vullen met je favoriete toppings, komt het schort van pas. Een hele leuke toevoeging aan de keuken is ook de pizzaplank, die je kunt personaliseren met een naam, datum of speciale boodschap en leuke illustraties. Achteraf was je fijn je handen met een heerlijk ruikende handzeep van The Gift Label. Zo maak je samen koken extra speciaal.
Verras je kinderen met leuke en leerzame cadeaus

Cadeaus kopen voor kinderen kan heel makkelijk zijn. Samen een verlanglijstje maken is bijvoorbeeld een manier om erachter te komen wat ze graag willen hebben voor hun verjaardag of met Kerstmis. Misschien kun je dit jaar wel leuke cadeaus combineren met juist educatieve elementen. Zo is samen een boek lezen een heel goed moment om te leren lezen, verhalen te vertellen en fantasie aan te wakkeren. Hoe leuk is het dan dat de naam van de kleine voorkomt in het boek? Dat is een geweldige belevenis! Een avondje lezen in een heerlijke kinderfauteuil klinkt toch eerlijk? Wie weet stapt de kleine voor het eerst op de fiets en wennen ze nog aan snelheid. Met een loopfiets kun je hen op een laagdrempelige manier laten balanceren en alvast oefenen. Als ze dan per ongeluk vallen, kun je hen troosten met heerlijke snoepjes in een snoeppot die helemaal van hun alleen is!
Bedank je opa, oma, meester en juf voor een bijzonder jaar

Iemand bedanken dat ze er voor je zijn is een heel mooi moment. Misschien wil je je ouders wel bedanken omdat ze zulke fijne grootouders voor jouw kleine zijn, of hebben je opa en opa je opgevangen tijdens een moeilijke periode of ben je gewoon super blij dat je nog steeds tijd met ze mag doorbrengen. Verras hen dan met een bijzonder cadeau, zoals een houten hart om hen te laten zien hoeveel je ze lief hebt of daag ze uit iets leuks te ondernemen met het Bucketlistboek voor Grootouders. Weet je wie je ook kan verrassen met een cadeautje met kerst dit jaar? De meester en juf van jouw kleine. Wat hebben zij wonderen verricht, wat betreft de lesinvulling in de afgelopen maanden. Ze kwamen met nieuwe, leuke en leerzame ideeën om de kids bezig te houden in moeilijke tijden en daar mogen we hen voor bedanken. Zo zijn retro foto's een super leuk idee, want je kunt zelf twaalf of vierentwintig foto’s uitkiezen om te laten afdrukken. Dat is een fijne herinnering aan deze klas om te bewaren. Maar een cadeautje waarvan ze kunnen snoepen is ook heel lekker!
Verras je dierbare met unieke cadeaus

Een van de leukste dingen is om de persoon van wie je het meeste houdt te verrassen. Met kerst kun je net even wat meer aandacht steken in de persoon die je lief hebt. Een grappig cadeau zoals een Magic Mok, met verdwijnende foto, is daarvoor een leuk idee. Misschien ben je wel op zoek naar een heel speels idee, verras hen dan met een Mega Beer, die ze kunnen knuffelen in jouw afwezigheid. Een wat kleiner maar toch nog steeds bijzonder cadeau is een leren sleutelhanger. Hij is wat subtieler, maar doordat je elke dag je sleutelbos gebruikt, herinner je je dierbare elke dag aan jullie liefde. En liefde gaat natuurlijk ook door de maag, dus hoe heerlijk is het als jullie samen kunnen genieten van een Mega Côte d’Or chocolade reep?
Met Kerstmis kun je alle kanten op wat betreft cadeaus. We hopen je hiermee geïnspireerd te hebben om je dierbaren te verrassen met het perfecte cadeau. Mocht je nog wat meer inspiratie nodig hebben, neem dan een kijkje op ons blog of de momentenpagina’s. Voor iedereen is er wel iets bijzonders om cadeau te geven.

Ontdek alle kerstcadeaus>>>