Supersnelle levering!

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Supersnelle levering!

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

6x simpel vaderdagcadeau knutselen

Vaderdag komt eraan en het is tijd om een speciale vader te verrassen. In plaats van te kiezen voor een standaard vaderdagcadeau, waarom niet eens de handen uit de mouwen steken en zelf iets maken? We delen zes inspirerende en eenvoudige DIY ideeën met je voor een onvergetelijke Vaderdag!

Je vraagt je vast af wat je allemaal kunt knutselen voor Vaderdag. Er zijn talloze mogelijkheden, maar we houden het simpel deze keer en laten de ingewikkelde projecten links liggen. Een leuk Vaderdag cadeau maken hoeft namelijk helemaal niet ingewikkeld te zijn.

Voordat je aan de slag gaat, denk je eerst even na over de hobby's, interesses en favoriete activiteiten van je vader. Is hij gek op koken, sporten of tuinieren? Kies dan een knutselproject dat past bij zijn persoonlijke voorkeuren!

1. Versier een sportshirt

Is jouw vader niet van het voetbalveld te slaan of houdt hij enorm van mountainbiken? Welke sport hij ook met veel plezier doet, een versierd sportshirt is dan een goed idee voor een passend cadeau.

Hoe ga je te werk?

Eerst bestel je een sportshirt in de maat van jouw vader met zijn naam er op of een andere leuke tekst. Wat dacht je van ‘Sportvader van het jaar’ of ‘De sportiefste papa’? Vervolgens zorg je dat je textielstiften in huis hebt. Dan kan het creatieve festijn beginnen! Tip: begin niet direct op het shirt te tekenen. Textielstift krijg je niet meer uit het shirt en je wil natuurlijk niet dat het een rommeltje wordt. Denk goed na wat je wil tekenen. Wat ook helpt is om de tekening alvast een keertje te maken op papier als probeersel. Wanneer je genoeg hebt geoefend, teken je op het shirt. Je kunt ook jouw tekening op papier overtrekken op het shirt, nog makkelijker. Wat zal je sporty vader blij zijn met zijn nieuwe sportoutfit!

2. Pimp een sleutelhanger

Is de vader die je wil verrassen vaak zijn sleutels kwijt? Of wil je hem een praktisch cadeau geven met jullie leukste foto? Ga dan aan de slag met het pimpen van een vaderdag fotosleutelhanger!

Hoe ga je te werk?

Kies jullie leukste foto uit. Deze laat je afdrukken op de sleutelhanger voor je vader. Wanneer je de sleutel eenmaal binnen hebt, kan het knutselen beginnen. Tenminste, als je alles in huis hebt. Hoe je de sleutelhanger versiert is helemaal aan jou. Je kunt vrolijke kralen rijgen aan een touwtje en deze aan de ring van de sleutelhanger bevestigen. Er bestaan enorm veel verschillende kralen, van plastic in allerlei vormen en kleuren tot houten en glazen kralen. Er zijn zelfs kralen met letters waarmee je de naam van je vader eenvoudig aan de sleutelhanger maakt. Ook kun je bijvoorbeeld schelpjes aan een koord maken. De mogelijkheden zijn eindeloos voor een unieke sleutelhanger speciaal voor de liefste papa!

Sleutelhanger

Sleutelhanger

Vaderdag cadeau

Vaderdag cadeau

Vaderdag bierglas

Vaderdag bierglas

Bamboe kaasplank cadeauset

Bamboe kaasplank cadeauset

3. Decoreer een bierglas

Houdt je vader op zijn tijd wel van een lekker biertje? Dan mag zijn eigen glas niet ontbreken in de servieskast.

Hoe ga je te werk?

Laat een bierglas graveren met zijn naam of andere leuke tekst, zoals ‘Super Daddy’. Nu heb je een echt uniek glas voor je vader in huis. Om het nog specialer te maken, kun je het glas versieren met glasstiften. Met deze stiften teken je wat je wil op het glas en blijft het ook nog eens goed zitten bij een afwasbeurt. Zoek je inspiratie voor je kunstwerk? Een patroontje doet het altijd goed. Denk bijvoorbeeld aan verschillende kleuren stippen. Of iets dat echt bij je vader past, zoals misschien een patroontje van voetballen of als het een doe-het-zelver is van hamers.

4. Maak een complete kaasplank

Zijn lekker eten en bourgondisch tafelen jouw vader op het lijf geschreven? Een kaasplank met zijn naam erin gegraveerd is dan een cadeau waarmee je zeker de juiste snaar raakt.

Hoe ga je te werk?

Als eerste bestel je een kaasplank met een persoonlijke tekst. Die wordt met liefde en zorg in het hout gegraveerd. Dan bij jij aan zet. Ga naar de plaatselijke kaasboer en koop de lievelingskaasjes van je vader. Ook lekker voor erbij zijn crackers, nootjes, vijgen en wellicht een wijntje of ander drankje waar je vader van houdt. Heb je het ideale pakket bij elkaar verzameld? Zet het geheel dan op de plank en pak het in doorzichtig folie in. Strik erom en klaar is kees! Dat wordt smullen op Vaderdag.

5. Geef jouw persoonlijke draai aan een fotolijst

Jouw lievelingsfoto van jullie samen is vast van een heel mooi moment waaraan je graag terugdenkt. Lijst de foto in en geef hem als cadeau aan je vader. Maar niet voordat je de lijst eerst eigenhandig hebt versierd.

Hoe ga je te werk?

Ga eerst op zoek naar de perfecte foto van jullie samen. Als je direct moet lachen als je de foto ziet, heb je gevonden wat je zocht. De foto bestel je afgedrukt in een fotolijst. Nu kun je de kunstenaar in je een podium geven. Met het versieren van de fotolijst kan je echt alle kanten op. Ga eens naar een knutselwinkel en laat je inspireren. Je kunt bijvoorbeeld plakstenen in allerlei vormen en kleuren op het lijstje plakken in een patroon. Of wat dacht je van kleine schelpjes of vrolijke knopen? Houten decoratiediertjes zijn ook een goed idee. En mini pom-poms doen het eigenlijk ook altijd super op een knutselwerk. Wat je ook maakt, je vader is vast door het dolle met jouw creatieve uitspatting en mooie foto.

6. Paraplu speciaal voor papa

Er is niets gezelligers dan samen in de regen wandelen onder papa’s paraplu. Geef jouw vader daarom een eigen paraplu cadeau met uniek design.

Hoe ga je te werk?

Kies een leuk design uit voor op de paraplu die je jouw vader wil geven. Zijn naam of een andere tekst naar keuze kun je ook op de paraplu laten drukken. Als je de paraplu thuis hebt, ben jij aan zet. Alles wat je nodig hebt zijn textielstiften. Het is een leuk idee om een patroon op de paraplu te tekenen. Dit gaat het beste wanneer je het overtrekt van papier. Dan weet je zeker dat het overal hetzelfde is. Patronen met regendruppels, wolkjes, laarzen of bloemen staan vrolijk en speels op een paraplu. Maar als jij iets anders wil maken, is dat natuurlijk ook helemaal goed. Zit jouw knutselproject hier nou nog niet tussen? Neem dan een kijkje in ons assortiment persoonlijke vaderdagcadeaus en je vindt zeker een passend cadeau voor je vader dat jij kan pimpen! Zoek je specifiek een cadeau voor een vader die zijn eerste Vaderdag viert? Bekijk dan onze cadeautips voor bij een eerste vaderdag.

Foto in lijst

Foto in lijst

Paraplu

Paraplu

Eerste Vaderdag

Eerste Vaderdag

Blog

Blog