Supersnelle levering!

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Supersnelle levering!

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

Hoera! We hebben de Shopping Award gewonnen voor de beste online cadeauwinkel van Nederland! 🥳

Cadeau-ideeën

12 cadeau-ideeën voor Valentijnsdag met een klein budget

Je partner verrassen op Valentijnsdag is een leuke manier om de liefde te vieren en samen een iets andere dag door te brengen.
Een cadeau hoeft niet duur te zijn; je vindt er ook tal van cadeau-ideeën tegen lage prijzen.
Je weg vinden door een zee van verschillende ideeën en cadeaus kan moeilijk zijn, maar hier bij YourSurprise willen we je graag helpen het perfecte cadeau te vinden, zelfs als je een beperkt budget hebt. Bekijk onze suggesties en kies het perfecte cadeau voor je speciale persoon.

Samen terugkijken op je favoriete herinneringen

Je eerste vakantie, verjaardagen, uitjes met vrienden.. Er zijn zoveel momenten om samen op terug te kijken, de ene even speciaal als de andere. Waarom creëer je niet iets unieks met je favoriete foto's, zoals een fotoalbum, of laat je de foto('s) afdrukken op een sleutelhanger, een kussen of een retro fotoprintset?

Valentijnsdagcadeaus voor een zoetekauw

Als je geliefde de liefste is die er is en haar dagelijkse dosis chocolade of snoep nodig heeft, ga dan voor een echt smakelijk cadeau met jouw unieke personalisatie.
We bieden een selectie snoepgeschenken die elke zoetekauw tevreden stellen! Van chocolaatjes met een foto tot Toblerone met een naam en foto, maak je keuze.

Hoe breng je Valentijnsdag met een klein budget door

Heb je een paar goedkope manieren nodig om Valentijnsdag door te brengen die toch speciaal en romantisch zullen aanvoelen? Het is niet nodig om veel uit te geven om de dag samen door te brengen. Hier zijn enkele ideeën die zeker een hit zullen zijn, die slechts weinig inspanning en een klein budget vergen.

1. Organiseer een romantisch diner thuis

Als je het huis voor jezelf hebt, maak dan een romantisch diner bij kaarslicht. Je hoeft geen chef-kok te zijn, een eenvoudig pastagerecht en ijs als dessert zijn voldoende. Je speciale persoon zal de moeite zeker waarderen. Als je een appartement deelt met huisgenoten, maak dan een deal met hen om het huis voor jezelf te hebben en in ruil daarvoor kun je beloven een maand de afwas te doen!

2. Wees een dagje toeristen

Als de weersvoorspelling een zonnige dag is, maak dan een ritje door de stad! Het gebied waarin we leven verbergt vaak de mooiste en onontgonnen plekken. Denk als een toerist en verken de verborgen hoekjes van je dorp of stad. Ontdek een prachtig park, gebouw of een coole wandelplek... De mogelijkheden zijn eindeloos!

3.Geniet van een gratis activiteit

Er zullen zeker enkele gratis activiteiten bij jou in de buurt zijn die een fantastische Valentijnsdag-activiteit kan zijn. Kijk eens bij gratis musea, straatconcerten, festivals of andere evenementen die door jouw gemeente worden georganiseerd.

Meer Valentijnscadeaus voor een kleiner budget

Nog steeds niet tevreden? Bekijk onze cadeau-ideeën voor kleine budgetten:

Bekijk alle Valentijnscadeaus>