Supersnelle levering!

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Supersnelle levering!

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

Wat te doen op Vaderdag in 2024? Alle activiteiten en uitjes op een rij!

Het is weer bijna Vaderdag. Naast het geven van een leuk cadeautje voor Vaderdag is het ook een super leuk idee om met je vader, opa, bonusvader, stiefvader of ander vaderfiguur een leuke dag te beleven. Hierbij vijftien tips voor de leukste vaderdagactiviteiten en -uitjes!

1. Organiseer een barbecuemiddag

Geniet samen van een heerlijke barbecue in de tuin of in het park. Vergeet niet om een gepersonaliseerde set met barbecuegereedschap met naam voor je vader te bestellen voor een extra speciaal tintje. Ben je op zoek naar meer culinaire cadeautjes? Check dan al onze tips voor een culinaire Vaderdag.

2. Maak een fietstocht

Plan een mooie fietstocht door de natuur en stop onderweg voor een picknick. Geef je vader een waterfles met jullie mooiste foto om jullie dag nog leuker te maken.

3. Houd een bierproeverij thuis

Koop de lievelingsbieren van je vader en organiseer een bierproeverij thuis voor hem. Bestel een gepersonaliseerd bierglas om de bieren in te laten proeven. Het eigen glas is bovendien een super leuk aandenken.

4. Tover de woonkamer om tot bioscoop

Verbouw eerst de woonkamer tot bioscoop door de ramen te blinderen, comfortabele kussens neer te leggen en popcorn te maken. Kruip vervolgens samen op de bank voor een gezellige filmavond met de favoriete films van je vader. Maak de avond compleet met een gepersonaliseerde snack speciaal voor je vader.

5. Ga een dagje vissen

Kies een mooi visgebied uit en ga samen met je vader een dagje op pad om een hengeltje uit te gooien. Geniet samen van de rust en het buiten zijn. Als cadeau kun je een broodtrommel met naam bestellen waarin je de lunch meeneemt.

BBQ set in leren hoes

BBQ set in leren hoes

Vaderdag bierglas

Vaderdag bierglas

Noten cadeaupakket

Noten cadeaupakket

Vaderdag cadeau

Vaderdag cadeau

6. Samen bakken of koken

Kies een recept uit dat je vader lekker vindt en zorg dat alle ingrediënten in huis zijn. Dan kunnen jullie samen de keuken in om de sterren van de hemel te koken of bakken. Om je vader en jezelf van vieze kleding te behoeden, bestel je twee persoonlijke schorten.

7. Minigolf spelen

Daag je vader uit voor een potje minigolf. Het leukste is het natuurlijk als jij uit de bus komt als winnaar aan het einde, maar misschien kun je hem voor één keertje laten winnen op deze speciale dag. Laat alvast een trofee maken voor de kampioen.

8. De natuur in

Kies een mooie wandeling uit en ga samen de natuur in. Onderweg heb je de tijd voor een goed gesprek. Op een bankje tijdens een pauze verras je jouw vader met een kopje warme koffie uit een thermosbeker met jullie leukste foto samen.

9. Kijk een sportwedstrijd

Koop kaartjes voor de favoriete sport van je vader en juich samen voor zijn team of sporter. Laat van tevoren een shirt maken voor jou en je vader zodat jullie de sportwedstrijd in stijl kunnen bekijken.

10. Bezoek een museum

Neem je vader mee naar een museum dat bij hem past. Van bijna elk onderwerp is wel een museum te vinden. Naderhand laat je een puzzel maken van jullie leukste foto samen in het museum als mooie herinnering voor je vader.

Schorten

Schorten

Vaderdag mokken

Vaderdag mokken

Vaderdag T-shirt

Vaderdag T-shirt

Fotopuzzel

Fotopuzzel

11. Karten of racen op een circuit

Snelle vaders neem je mee naar de kartbaan of het circuit voor een goede scheursessie. Naderhand kom je bij van de G-krachten met een slokje water uit een waterfles die je speciaal voor hem hebt laten maken.

12. Maak een boottocht

Verras je vader door hem mee te nemen op een boottocht. Huur een sloepje dat je zelf kunt varen door de binnenstad of ga mee op een groot zeilschip met schipper op zee. Er zijn zo veel mogelijkheden! Laat een zonnehoed maken voor je vader zodat hij niet verbrandt aan boord.

13. Los samen een escape room op

Houdt je vader wel van een uitdaging? Ga dan samen de challenge aan om uit een escape room te ontsnappen. Geef hem van tevoren sokken met ‘speciale krachten’ die je speciaal voor hem hebt ontworpen, zodat hij zelfverzekerder aan de test begint.

14. Volg samen een workshop

Vindt je vader fotograferen, tuinieren of schilderen stiekem hartstikke leuk, maar komt hij nooit aan toe? Schrijf je vader en jou in voor een workshop! Zo besteed je samen tijd aan een activiteit waar je vader blij van wordt en geloof ons, daar word je zelf ook weer blij van. Laat van tevoren alvast een oorkonde maken die je kunt geven aan je vader na afloop van de workshop.

15. Houd een spelletjesavond

Organiseer een avond waarop je alle lievelingsspellen van je vader speelt. Het is leuk als de rest van de familie ook meedoet, zodat het een echte strijd wordt. Als cadeau geef je hem zijn eigen bordspel, zodat hij een leuke herinnering heeft aan deze Vaderdag.

Met al deze tips vind je vast het perfecte uitje voor Vaderdag voor jou en je vader. Maar we begrijpen ook dat je keuzestress krijgt van zo veel leuke ideeën! Gelukkig komt Vaderdag ieder jaar weer terug en kun je natuurlijk ook buiten deze speciale dag leuke dingen met je vader doen.

Sokken

Sokken

Houten kaart voor Vaderdag

Houten kaart voor Vaderdag

Eerste Vaderdag

Eerste Vaderdag

Blog

Blog