Supersnelle levering!

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Supersnelle levering!

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

Originele Moederdag cadeaus

86 cadeaus

Je hebt 48 van 86 cadeaus bekeken

Moederdag cadeaus

Wanneer wordt Moederdag gevierd in 2022? Moederdag vieren we dit jaar op zondag 8 mei 2022

Mooie Moederdag cadeaus

Natuurlijk wil je op Moederdag je moeder in het zonnetje zetten. Het is een mooi moment om haar te laten weten dat ze bijzonder is en dat je aan haar denkt. Misschien wil je haar bedanken voor haar steun, haar wijze raad of omdat ze altijd voor je klaar staat. Je kunt natuurlijk een mooie bos bloemen geven, maar je kunt haar ook verrassen met een bijzonder en origineel cadeau. Misschien dat moederdag in jullie gezin dit jaar vooral draait om de allereerste moederdag van je vrouw of vriendin. Een mooi moment om even stil te staan bij het moederschap. Het mag dan wel de meest voorkomende taak op de wereld zijn, dat wil niet zeggen dat het alledaags is. Wat ons betreft leveren moeders een van de meest bijzondere prestaties van de wereld!

Goedkope cadeaus voor Moederdag

Je zou je moeder graag iets heel groots en bijzonders willen geven, net als de liefde die je voor haar voelt, maar het is niet altijd mogelijk of nodig. Je moeder weet hoeveel je van haar houdt en zou niet willen dat je voor haar in de problemen komt. In dit geval is het gebaar dat er echt toe doet.

Er zijn veel cadeaus die een glimlach op haar gezicht kunnen toveren, zoals een kaartje met een foto van jou en een speciale boodschap of een foto op het hout. Je kunt een gedachte kiezen die bijzonder is en tegelijkertijd niet te duur. Voor jou hebben we veel ideeën voor kleine cadeautjes of kleine cadeautjes speciaal voor mama , tegen een goedkope prijs maar met gegarandeerd resultaat. Bijvoorbeeld een kaars met een foto van haar kleinkinderen; een doos heerlijke chocolaatjes met een speciale boodschap of puzzel die haar geliefde familie voorstelt.

De origineelste cadeaus voor Moederdag in 2022

Sommige moeders zijn onverstoorbaar en staan ​​altijd klaar om het juiste advies te geven. Is je moeder altijd de eerste die naar je luistert en je steunt als je twijfelt? Misschien zet zij een lekker kopje thee of een glas wijn voor je en luistert ze naar je totdat je je beter voelt.

Er zijn verschillende originele cadeaus waarmee je je moeder kunt bedanken en haar een speciaal gevoel kunt geven. Wat dacht je van een mooi wijnglas of theekopje met haar naam of een bijzondere boodschap erop gegraveerd? Of misschien een mooie wandklok met een leuke foto van jullie samen? Voor een extra bijzonder cadeau kun je ook kiezen voor een cadeaubox, bijvoorbeeld met lekker ruikende badproducten, zodat ze in alle rust van haar dag kan genieten. Op YourSurprise vind je veel unieke en originele ideeën voor je moederdagcadeau.

Voor de culinaire moeder

Is jouw moeder een echte keukenprinses en is koken haar grootste passie? Tovert ze elke keer weer een heerlijk diner in elkaar als jullie langskomen, of bakt ze de lekkerste taarten voor bij de koffie? Dan is ze misschien wel heel blij met een persoonlijk cadeau dat ze ook nog goed kan gebruiken in de keuken. Een paar van onze tips:

 • een snijplank of serveerplank met haar naam of een lieve boodschap erin gegraveerd
 • een schort met foto’s van mooie momenten
 • een ovenwant met foto’s van jullie samen of haar kleinkinderen
 • een gepersonaliseerd receptenboek waarin ze al haar kookgeheimen kan opschrijven!

De relaxte moeder

Sommige moeders zijn niet van hun stuk te krijgen. Ze zijn jouw rots in de branding, luisteren altijd -al dan niet onder het genot van een glaasje wijn of een kopje thee- naar je verhaal en komen daarna altijd met ijzersterk advies. Er zijn verschillende cadeaus waarmee je deze moeder kunt bedanken en speciaal kunt laten voelen. Wat dacht je van prachtige wijnglazen of theeglazen met daarop haar naam of een speciale boodschap gegraveerd? Of een mooie wandklok met daarop een prachtige foto van jullie samen? En is ze een echte theeleut? Laat dan een theedoos graveren of een koekjestrommel bedrukken met je eigen foto of tekst. Wil je het cadeau afmaken, gebruik de theedoos dan als bewaarblik en vul 'm met heerlijke chocolade.

De allerbeste oma

Waar zou je zijn zonder oma die altijd klaar staat om op te passen? Vergeet dus niet om op Moederdag ook oma in het zonnetje te zetten. Hoe? Wij hebben wel een paar ideeën. Hiervoor heb je wel een foto nodig van de wezentjes waar ze het meest dol op is: haar kleinkinderen! Foto gevonden? Daar gaan we! Wat dacht je van:

 • onderzetters met daarop de foto van haar kleinkinderen
 • een koekjestrommel met een prachtige foto
 • een dienblad met verschillende foto’s van de kleinkinderen
 • een emaille mok met een tekst naar keuze een *ketting met hanger met daarop de namen of foto's van haar kleinkinderen gegraveerd

Voor de moeder die alles al heeft

Sommige moeders zullen zeggen dat ze eigenlijk alles al hebben wat hun hartje begeert en dat ze geen cadeau meer weten. Onze tip: zoek het in de betekenis van een cadeau. Natuurlijk kun je een bloemetje geven, maar er zijn ook cadeaus waardoor ze dagelijks kan zien hoeveel lieve mensen ze om zich heen heeft. Denk aan een cadeau met een mooie foto van jullie samen tijdens een moeder-dochter dag, een foto van jullie samen tijdens jouw diploma-uitreiking. Of een cadeau met daarop de foto van alle kleinkinderen samen. En kersverse moeders verras je tijdens hun eerste moederdag vast en zeker met een verjaardagskalender met 12 babyfoto's. Foto's zeggen meer dan duizend woorden.

Voor de eerste Moederdag

Voor de kersverse moeder is de eerste Moederdag natuurlijk extra bijzonder. Wil je als vader indruk maken dan is onze tip om nét even wat extra’s te doen. Wat precies? Wat dacht je van een ontbijtje op bed, koffie uit haar eigen unieke mok én een leuk cadeau? Denk aan een kettinghanger met de naam van jullie kindje erin gegraveerd, een mooie poster of canvas met een prachtige foto, een telefoonhoesje met foto van de kleine spruit of een mok met een aantal dierbare foto’s en de tekst ‘voor de liefste mama’. Je kunt haar natuurlijk nog meer verrassen door de kleine een rompertje aan te trekken met de tekst ‘Happy first mother’s day’ met de naam van jullie kindje. Dat zal ze echt heel leuk vinden!

Ideeën en tips voor Moederdag

Zoals elk jaar is Moederdag aangebroken, een tijd om na te denken over wat je moeder voor je betekent en haar te bedanken voor haar liefde en steun. Dat betekent natuurlijk niet dat je het de rest van het jaar ook niet kunt doen, maar bij deze gelegenheid kun je extra verwennen en haar misschien op een speciale manier verrassen. Of het nu gaat om een ​​uitje, een cadeau gemaakt door kinderen of een ontroerende verrassing op afstand, we zijn er zeker van dat je de meest geschikte optie voor je moeder zult vinden. Lees de blog en ontdek ideeën om Moederdag op de best mogelijke manier te vieren>

Stuur een cadeau voor Moederdag

Helaas is het niet altijd mogelijk om een ​​speciale dag als Moederdag samen als gezin te vieren. Misschien zijn jij en je moeder ver van elkaar vandaan om zakelijke redenen, of misschien houdt de quarantaine jullie uit elkaar. Een cadeau bedenken voor een moeder op afstand lijkt misschien een moeilijke taak, maar wist je dat je zelfs op afstand een cadeau kunt versturen? Je kunt je geliefde moeder verrassen met een cadeau die ze in de brievenbus zal vinden of je kunt haar laten verrassen door een bezorger. Als je een gratis kaartje bij je cadeautje doet, kun je jou speciale boodschap achter laten! Ontdek al onze Moederdagcadeaus op afstand en maak haar dag speciaal ook als je fysiek niet bij haar in de buurt kunt zijn. Lees de blog en vindt de beste cadeaus voor moeders op afstand>

Moederdagkaart

Er is niets dat een moeder op haar dag gelukkiger kan maken dan het ontvangen van een wenskaart met een boodschap die recht uit het hart komt. Je kunt je kaart naar haar adres sturen, persoonlijk afleveren of combineren met een leuk cadeau.

Wat te schrijven op de wenskaart voor mama? Je kunt haar vertellen hoe belangrijk haar steun voor je is, samen met de redenen die haar speciaal maken. De tekst hoeft niet perfect te zijn, het moet gewoon oprecht zijn!

Gepersonaliseerde cadeaus voor Moederdag

Een gepersonaliseerd cadeau voor je moeder is een cadeau dat diep van binnen komt omdat het op maat gemaakt is voor haar! Je hebt in de loop der jaren vast veel foto's verzameld, waarvan sommige een speciaal plekje in haar hart hebben ingenomen. Met YourSurprise kun je je cadeau personaliseren met een foto, een naam of een speciale boodschap. Kies uit een enorme selectie gepersonaliseerde cadeaus voor mama en creëer een ander cadeau dat ze nog nooit eerder heeft gezien!

Bedankt mama!

Misschien wil je jouw moeder bedanken voor wat ze voor je doet of voor je gedaan heeft. Misschien is ze altijd jouw steun en toeverlaat, misschien is ze er de afgelopen weken extra voor je geweest omdat je het moeilijk had. Wat de reden ook is, haar bedanken is natuurlijk ontzettend leuk! Zij zal zeker zeggen dat het niet hoeft en dat het vanzelfsprekend is. En natuurlijk is dat het ook! Ze doet het omdat ze van je houdt... maar dan nog is het ontzettend leuk om er een bedankje voor te krijgen!

Top 5 moederdagcadeaus

De 5 populairste cadeaus van dit moment voor moederdag zijn:

 1. Moederdag rompertje
 2. Moederag mok
 3. Bonbons
 4. Puzzels
 5. Milka giftbox

Nog niet helemaal overtuigd? Neem dan ook even kijkje tussen alle cadeaus voor dames.

Spread a little happiness

Iedereen wordt blij van cadeautjes. Cadeautjes zijn niet alleen leuk om te krijgen, maar ook om te geven. Zeker als het cadeau je persoonlijk raakt. Wat ons betreft gaat het vooral om te laten zien dat je aan iemand denkt, dat je in iemand geïnteresseerd bent en dat je moeite hebt gedaan voor iemand. Dat is het gevoel dat wij krijgen van cadeautjes geven en ontvangen. Door iemand een mooi en persoonlijk cadeau te geven, verspreid je een beetje geluk en liefde: Spread a little happiness. Wij noemen dat ook wel ‘The Art of Giving’.

Gedicht voor alle moeders

Niet lang geleden vroegen we via Facebook waarom jouw moeder de beste moeder van de hele wereld is. En wat kregen we toch mooie en leuke reacties. Tijdens het lezen konden wij het niet laten om een mooi gedicht voor jullie moeders te schrijven. Je kunt het hele gedicht hier lezen, maar natuurlijk delen met je moeder! Gedicht voor alle moeders

25 Redenen waarom je moeder de allerbeste is

Daarnaast hebben we 25 redenen op een rij gezet waarom je moeder de allerbeste van de hele wereld is. Dus zoek je nog een reden om haar te bedanken? Wij geven je er 25! Wij geven je er 25!