Supersnelle levering!

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Supersnelle levering!

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

Houten speelgoed is een duurzaam cadeau waarmee je zeker scoort bij de allerkleinsten en hun ouders. Helemaal leuk is het wanneer het gaat om houten speelgoed met naam. Voeg de naam van de kleine uk toe aan een houten driewieler of een mooie dierenbus.

6 Cadeaus

Houten speelgoed met naam

Bij YourSurprise vind je het leukste houten speelgoed met naam. Zowel jongens als meisjes zullen zich uren kunnen vermaken met dit leuke speelgoed. Zo is er een mooie houten poppenwagen in de kleur wit. Of wat dacht je van die stoere houten bakfiets waar je heel handig je speelgoed in kunt vervoeren? Voor wie al groot genoeg is zijn de houten loopfiets en houten driewieler een echte aanrader. En lopen leer je met die leuke houten blokkenkar of de houten loopauto.

Bij YourSurprise kun je al het houten speelgoed personaliseren met de naam van jouw (klein)dochter of (klein)zoon. In onze eenvoudige online editor kies je uit diverse designs voor de naam en vul je de naam in. Wij bevestigen daarna met de grootste zorg de naam op het houten speelgoed. Op die manier geef je een kleintje dus echt zijn of haar eigen speelgoed, iets om trots op te zijn.

Houten poppenwagen

Neemt jouw kleintje het liefst zijn of haar poppen en knuffels overal mee naar toe? Dan zal je hem of haar zeker blij maken met een mooie houten poppenwagen! Jouw (klein)kind zal als trotse mama of papa rondlopen met deze houten poppenwagen. Maak de poppenwagen echt uniek met een van de vele designs en de naam van het kindje. De houten poppenwagen is gemaakt van stevig berkenmultiplex met beukenhouten details en is afgewerkt met een glanzende witte coating. De houten poppenwagen is geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar.

Houten driewieler

Een ontzettend mooi cadeau is de houten driewieler met de naam van de eigenaar op het frame. Het zitje kun je in hoogte verstellen waardoor het kind er nog lange tijd mee kan spelen. De driewieler is geschikt voor kinderen vanaf 1,5 jaar.

Houten loopfiets

Ook enorm stoer is de houten loopfiets met twee wielen. De fiets is dus vooral geschikt voor kindjes die aan het oefenen zijn met hun evenwicht maar dat al best goed kunnen bewaren. De houten loopfiets is geschikt voor kinderen tussen de 1-4 jaar.

Houten bakfiets

Een echte eye catcher is deze houten bakfiets. De bak is groot genoeg om er wat speelgoed in te kunnen vervoeren. Op die manier wordt opruimen van het speelgoed opeens wel heel erg leuk. De bakfiets is geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar.

Houten loopauto

Deze houten loopauto is niet zomaar een loopauto. Hij heeft dan wel vier wielen en een stuur, hij is ook nog eens heel erg geschikt om speelgoed in op te bergen. Met deze houten loopauto leert je kindje duwen, rijden en opbergen! Drie dingen in één keer. De loopauto is geschikt voor kindjes van 10 maanden en ouder.

Houten blokkenkar

Wie kent ‘m niet van vroeger? De houten blokkenkar? De bak is bijna 35x27 centimeter groot en 9,5 cm hoog en dus geschikt voor heel veel speelgoed of houten blokken. Op de voorkant kun je de naam van jouw (klein)kind laten zetten. De blokkenkar is geschikt voor kindjes vanaf 1 jaar.

Over ons houten speelgoed

Al het houten speelgoed is gemaakt van stevig en splintervrij berkenmultiplex en heeft berkenhouten details. Je geeft al het houten speelgoed in een handomdraai een persoonlijke touch door de naam van jouw kind of kleinkind erop te laten zetten. Je kunt kiezen uit verschillende designs. Aan elk design kun je de naam toevoegen van jouw kind of kleinkind. YourSurprise zorgt er vervolgens voor dat dit unieke design met veel zorg op het houten speelgoed wordt geplakt. Het houten speelgoed is niet alleen heel erg leuk, maar ook nog eens erg duurzaam. Op die manier geef je dus een cadeau voor het leven.