• Ieder cadeau met foto en tekst
  • Cadeau bezorgd aan huis
  • Supersnelle levering
Supersnelle levering!
Cadeau direct bij de ontvanger
Gratis cadeaukaartje
Supersnelle levering!
Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.
Cadeau direct bij de ontvanger
Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.
Gratis cadeaukaartje
Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.
Zijn jouw medewerkers klaar om terug naar kantoor te komen

Back to the office: is jouw personeel er klaar voor?

Het einde van de zomervakantie is in zicht, dus veel mensen maken zich klaar om weer terug naar kantoor te gaan. Voor sommigen is het misschien niet zo lang geleden, anderen zijn wellicht al sinds maart niet meer op kantoor geweest. Voor jou als werkgever kan het dus een spannend maar leuk moment zijn: eindelijk weer met z'n allen compleet. Wil jij even stil staan bij dit moment en samen met je werknemers terugkijken op de afgelopen maanden en vooruit naar de komende maanden? Of wil jij jouw werknemers verrassen met een klein zakelijk geschenk? Wat jouw motivatie ook is, we hebben een aantal tips en ideeën op een rij gezet om je personeel welkom te heten.

Mok en theeglas met logo

Iedereen een eigen mok of theeglas

Heet iedereen welkom met zijn of haar eigen mok of theeglas. Het is niet alleen een leuk cadeau, het is ook nog eens een duurzaam en milieuvriendelijk alternatief. Daarnaast is het altijd leuk om 's ochtends je eigen mok te vinden. Door iedereen een eigen mok te geven, laat je zien dat je als werkgever aan iedereen gedacht hebt. Ook voor nieuwe medewerkers is het dan meteen een eer om een eigen mok te krijgen! Heb jij enorm veel medewerkers en vraag je je af hoe je voor iedereen een eigen mok maakt? Geen nood! Onze B2B-afdeling helpt je daar graag bij!


Bekijk de mokken
Bekijk de theeglazen
Waterfles met logo

Waterfles

Water drinken is gezond! Maar hoe stimuleer je werknemers om meer water te drinken? Geef ze allemaal een eigen waterfles voor op de zaak. Ook dit is een leuke attentie om alle personeelsleden na de zomervakantie weer welkom te heten. De waterfles is verkrijgbaar in de kleuren wit en in een aluminium. Er gaat 500 ml water in en door het dubbelwandige systeem blijft water ook nog eens 24 uur koel. De fles is ook geschikt voor thee- of koffieliefhebbers!

Bekijk de waterfles


Laptopsleeve met logo of foto

Een mooie laptophoes

Met zo'n mooie laptophoes sla je twee vliegen in één klap: de bedrijfslaptop is goed beschermd tijdens het transport en de medewerker voelt zich gezien en gewaardeerd. De leren laptophoes kun je voorzien van het bedrijfslogo. Heb je een mooie bedrijfsfoto of teamfoto? Dan kun je ook kiezen voor de neopreen laptopsleeve. Deze sleeve kun je - naast een mooie foto- ook voorzien van het logo en de naam van de medewerker. Alle laptophoezen zijn in meerdere maten te verkrijgen, dus er is altijd wel een maat die om de bedrijfslaptops past.


Bekijk de leren laptophoes
Bekijk de laptopsleeve met foto
Muismat met logo en naam

Muismat met bedrijfslogo en naam

Een leuk kleinigheidje is deze gepersonaliseerde muismat. Als er dan toch een muismat moet liggen, dan maar een die past bij de huisstijl en bedrijfssfeer toch? De muismat kun je helemaal zelf ontwerpen met een eigen foto of logo. Heb je een mooie foto van jullie bedrijfsweekend weg? Of heb je een leuke foto van elke medewerker apart? Of ga je toch een strakke muismat met enkel het logo? Wat je ook kiest, zo'n gepersonaliseerde muismat is een leuk welkomstcadeautje.

Bekijk de muismatten


Laptopsleeve met logo of foto

Ieder z'n eigen notitieboekje

Niet iedereen maakt graag aantekeningen online. Op papier kun je even snel wat opschrijven of tekenen en veel mensen geven daar nog steeds de voorkeur aan. Maar dat is niet enige voordeel van een notitieboekje boven online aantekeningen. Door met een notitieboekje te werken, kan de laptop dicht blijven. Dit zorgt voor meer aandacht en focus van de mensen in de vergadering. Stimuleer aandacht en focus door iedereen een eigen notitieboekje te geven.

Je kunt kiezen voor een notitieboekje met een logo of naam, maar je kunt ook kiezen voor een boekje dat je helemaal rondom kunt bedrukken en dus compleet in huisstijl kunt maken.


Notitieboekje met naam
Notitieboekje rondom bedrukt
Heb je vragen of wil je meer weten over deze zakelijke geschenken? Neem dan contact op met onze B2B-afdeling, zij staan je graag te woord.
Telefoonnummer: 0111-712-466.