Supersnelle levering!

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Supersnelle levering!

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

health week organiseren bedrijf b2b

Organiseer een health week in 3 stappen

Iedereen is hard aan het werk en er wordt aan mooie projecten gewerkt, maar het is ook belangrijk dat je werknemers regelmatig bewegen en plezier hebben. Een health week is daar een heel leuke oplossing voor. Met deze drie stappen organiseer je een gezonde en sportieve health week voor je bedrijf.


Stap 1: Bedenk de sportactiviteiten

Regelmatig in beweging blijven onder werktijd is belangrijk voor de fysieke en vooral mentale gezondheid van werknemers. De eerste stap voor het organiseren van een health week is het bepalen van de sportactiviteiten. Eén van de ideeën voor de health week is om elke dag te starten met een korte work-out. Sporten voordat de werkdag begint zorgt ervoor dat je werknemers hun werktaken goed kunnen blijven volhouden en zich beter kunnen focussen, omdat ze opgewekter zijn. Deze oefeningen kunnen van tevoren opgenomen worden of er kan een live work-out gedaan worden via bijvoorbeeld Google Hangout. Of wie weet doet iemand binnen het bedrijf wel een hele interessante sport die graag een workout zou willen organiseren.

Een wat minder intensieve work-out is vaker wandelen. De app ‘Ommetje’ is daar een goede aanrader voor. Je kunt namelijk met het hele bedrijf bijhouden wie er allemaal mee doen en wie de meeste ommetjes loopt. Voor de werknemer met de meeste ommetjes en loopuren kun je dan een leuke prijs bedenken.


Twee cadeautips om de sportactiviteiten leuker te maken:


Sportshirt personaliseren

Sportshirt personaliseren

Een gepersonaliseerd sportshirt helpt bij teambuilding. Doordat iedereen dezelfde sportkleding draagt, krijgen de werknemers nog meer het gevoel dat ze onderdeel uitmaken van een echt team. Dat is super handig als er pas nieuwe collega’s gestart zijn. Als bedrijfseigenaar investeer je niet alleen in deze sportshirts voor een eenmalige health week, maar ze zijn ook super tof voor andere bedrijfsuitjes zoals een dag weg, een sportief weekend of wanneer iedereen het EK of WK kijkt. De sportshirts voor mannen en vrouwen zijn gemaakt van 100% hoogwaardig geweven polyester die super comfortabel aanvoelen tijdens het sporten.


Bidons met logo’s

Bidons met logo’s

Op zoek naar een mega leuk cadeau voor een health week dat ook nog eens ontzettend praktisch is? Dan is deze bedrukte bidon perfect! De persoonlijke bidon die is gemaakt van supersterk aluminium kun je gemakkelijk personaliseren voor het hele bedrijf. Je voegt alleen je foto en/of tekst naar keuze toe aan de toffe designs. Of laat je creativiteit de vrije loop en upload je eigen ontwerp. Motiveer je team met deze bidons om genoeg water te drinken tijdens de health week!

Ontwerp bidons voor het hele bedrijf >>>


Stap 2: Stel het weekmenu samen

Samen koken en eten is een gezellige manier om connecties te maken binnen het team. Door een weekmenu samen te stellen, geef je iedereen inspiratie om lekker te koken en maak je het hen makkelijker na een drukke werkdag. Je kunt samen koken op kantoor maar ook thuis in de vorm van een kookshow, wat ook een leuk idee is als alternatief VrijMiBo (link blog). Bovendien leidt samen koken ook tot het uitwisselen van andere lekkere recepten! Gezond(er) eten is een belangrijke bouwsteen voor iedereen.


Drie cadeautips voor in de keuken:


Easy Vegan kookboek

Veganistisch eten met dit Easy Vegan kookboek

Het superleuke Easy Vegan-kookboek legt stap voor stap uit wat veganisme inhoud. De collega’s wordt overspoeld met allerlei gerechten die ze op elk moment van de dag kunnen klaarmaken. Verras je personeel tijdens de health week met dit kleurrijke en diverse kookboek dat je gemakkelijk kunt personaliseren. Voeg een naam en/of foto aan de kaft toe en geef elke werknemer een super uniek kookboek cadeau.

Personaliseer het Easy Vegan kookboek voor de health week >>>
Receptenboek

Bewaar de beste recepten in een receptenboek

Staan er heerlijke gerechten op het weekmenu? Of geven andere collega’s super lekkere tips en recepten door? Dan wil iedereen die natuurlijk ook ergens opschrijven om zelf een keer uit te proberen. Met dit bedrukte receptenboek kunnen je collega’s alle nieuwe dingen die ze tijdens de health week gegeten hebben bewaren om later zelf een keer te maken. Het volledig bedrukte receptenboek heeft maar liefst 106 pagina's voor jouw recepten en is gebonden in een hardcover kaft. Perfect dus om tussen alle kookboeken te bewaren!

Ontwerp een receptenboek >>>

Schorten bedrukken met naam en logo

Koken in unieke schorten

Samen koken en nieuwe dingen proberen is natuurlijk het leukst als je lekker kan knoeien. Het zou zonde zijn om op je eigen nette kleren te morsen, daarom is het superleuk om je personeel te verrassen met unieke schorten voor de health week. Het keukenschort is gemaakt van een comfortabele en stevige katoenmix en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Ga jij samen met je personeel in de keuken staan om de lekkerste gerechten van de health week te koken?

Personaliseer keukenschorten>>>

Stap 3: Kom tot rust

Rust nemen zorgt er voor dat iemand terugkeert naar zijn of haar eigen gedachtegang en behoeften. Op zo’n moment komt er eindelijk tijd om te luisteren naar wat het lichaam nodig heeft. Naast sporten zorgt rust nemen ook voor minder werkstress. Het is belangrijk om je personeel te stimuleren om regelmatig een rustmomentje of zelfs een vakantie in te plannen, zodat ze aan zichzelf kunnen denken en aan hun eigen relaties kunnen werken. Tijd voor jezelf nemen is niet altijd makkelijk, maar met deze cadeaus kan je als werkgever je personeel motiveren om dat wel te doen.


Hoe zou jij een sportieve week organiseren?


Heb je vragen of wil je meer weten over deze zakelijke geschenken? Neem dan contact op met onze B2B-afdeling, zij staan je graag te woord. Zij zijn te bereiken op het telefoonnummer: 0111-712466 of stuur een mail naar b2b@yoursurprise.nl voor alle mogelijkheden.


Bekijk al onze zakelijke cadeaus >>>