Supersnelle levering!

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Supersnelle levering!

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

Elk jaar in november organiseert OVAL de Week van de Werkstress. Stress op de werkvloer is beroepsziekte nummer 1. Meer dan een miljoen mensen loopt jaarlijks het risico op een burn-out en andere werkgerelateerde psychische ziektes. Dat kan duizend-en-één oorzaken hebben en zich uiten in net zoveel manieren. Het doel is om werkenden en werkgevers bewust te maken van hun eigen verantwoordelijkheid en de mogelijkheden om een gebalanceerd leven te leiden waarin werkstress niet tegen, maar juist voor hen gaat werken. Ook in deze onzekere tijden. Daarom delen we drie tips om stress op de werkvloer tegen te gaan maar ook drie cadeautjes om je personeel mee te verrassen wanneer ze niet lekker in hun vel zitten.

Hoe pak je werkstress aan?

Waar je ook werkt, het is altijd belangrijk om plezier op de werkvloer te hebben. Het tackelen van werkstress heeft te maken met het bepalen van je grenzen maar ook in het vinden van balans. Balans zorgt ervoor dat je naast je inzet op je werk ook voldoende rustmomenten pakt. Met deze drie tips ontdek je meer rust in je dagelijks leven.

Tip 1: Noteer de positieve momenten

Sta je weleens actief stil bij alles wat er in een week gebeurt? De week zit namelijk vol met verschillende momenten die jou bewust of onbewust een moment van plezier bezorgen. Er zitten 168 uren in een week, waarvan je soms wel veertig uren op kantoor zit. Veertig uur is maar een/vierde van zo’n werkweek. Probeer daarom eens een lijstje bij te houden van alle momenten in een week die voor een glimlach op je gezicht zorgen. Start met drie dingen per dag en reflecteer. Kijk hoe deze gebeurtenissen je stemming beïnvloedt en hoe kun je ervoor zorgen dat dit vaker gebeurd?

Tip 2: Maak een wandeling tijdens de lunch

Dat beweging goed voor je is, merk je in elke reclame uiting. Sommige bedrijven gaan daarom ook een stapje verder om de gezondheid van hun medewerkers te bevorderen. Zo heeft YourSurprise vier slaapkamers voor een momentje van rust en een gym, waar de medewerkers aan het begin of einde van hun dag de werkstress eruit kunnen sporten. Wanneer je voor een wandeling tijdens de lunch kiest, zorg er dan voor dat je hoofd ook echt bij de activiteit is. Te veel nadenken over het werk dat nog op je bureau ligt, werkt niet. Denk na over wat beweging met je doet, focus op je ademhaling en kijk naar je omgeving. Wat voor je? Wat zie je? Blijf in het moment.

Tip 3: Zorg voor ontspanning, ook op de werkvloer

Ontspanning zorgt ervoor dat je je accu weer kunt opladen. Hoe dat eruit ziet, is voor iedereen anders. De een gaat juist sporten, de ander pakt een hobby op - nog een ander zit een uurtje in het zonnetje, of dat nou buiten is met vogeltjes om je heen of binnen achter het glas waar het warmer is dan buiten. Plan daarom vrije tijd in. Betekent dat dat je ook op het werk af en toe een momentje rust moet inplannen? Dan moet dat maar. Ga eens een kwartiertje koffie drinken met die ene gezellige collega en spreek af dat je niet over werk praat. Maar ontspannen betekent ook vrije tijd inplannen om dingen te doen die je echt leuk vind. Hoe kom jij tot rust?

3 Cadeaus om je personeel mee te verrassen voor een ultiem ontspan momentje

Geurstokjes of een fijn ruikende lotion

Fijn ruikende aroma’s helpen ook om ontspanning op te zoeken. Dat kan eruit zien als het aansteken van een geurkaars of een infuser met geuren zoals eucalyptus en kamille, maar dat kan net zo goed met fijne geurstokjes voor in huis of een handlotion die je mee naar je werk neemt. Een mooie handlotion tilt elke kamer of kantoor naar een hoger niveau. Deze handlotion van The Gift Label kun je voorzien van een eigen tekst of naam waardoor je er een super leuk persoonlijk cadeautje van kunt maken. Het product is zacht voor de handen en ruikt heerlijk naar kumquat & bourbon vanille. Zo is het niet alleen een eyecatcher op je bureau, maar ook een ultiem ontspan moment.

Bezigheidstherapie zoals een puzzel of boek

Thuiskomen na een lange dag werk betekent soms ook nog allerlei huishoudelijke taken. Daar zit je ook niet altijd op te wachten. De een ploetert er doorheen, de ander plant eerst wat tijd voor zichzelf in. Houd jouw personeel echt van puzzels of het lezen van een goed boek? Dan is het leuk om puzzels of gepersonaliseerde boeken cadeau te doen. Een puzzel of boek personaliseren is heel gemakkelijk. Bij een puzzel kies je het aantal stukjes, upload je een design in de online editor en dan doen wij de rest. Een boek personaliseren gaat net zo snel. Kies je bijvoorbeeld een roman zoals Zwaar Verliefd! van Chantal van Gastel, dan vul je daar alleen een naam in en een persoonlijke boodschap zoals ‘Duik lekker voor een paar uur weg in een goed boek!’. Op deze manier gaat de lezer als hoofdrolspeler op avontuur zonder van de bank af te moeten!

Een speciale borrel met borrelglaasjes

We zeggen niet dat je elke dag een glaasje moet inschenken, maar een borrel op zijn tijd met een goede film en lekkere hapjes erbij is voor velen ook een ultiem moment van rust. Met keuze uit meer dan 100 wijnen en en meer dan 50 dranken zit er vast wel iets voor je bij. Al onze cadeautjes zijn bij uitstek geschikt voor vrouwen en mannen. Je kunt dus heel goed een fles whisky cadeau geven aan een dame of een fles witte wijn aan een man. Je kunt het cadeau namelijk personaliseren op de manier zoals jij wilt! Als je een fles drank gaat personaliseren, houdt dit in dat je zelf het etiket kunt ontwerpen met een mooie foto, lieve tekst en een design naar keuze. In sommige gevallen kun je ook de houten kist personaliseren door het deksel te laten bedrukken of graveren. Wil je echt uitpakken, dan kun je een setje cadeau geven met een lekkere fles drank en gegraveerde wijnglazen, whiskyglazen of champagneglazen.Bekijk de whiskey borrelglazen >>

Heb je vragen of wil je meer weten over deze zakelijke geschenken? Neem dan contact op met onze B2B-afdeling, zij staan je graag te woord. Zij zijn te bereiken op het telefoonnummer: 0111-712466 of zet het op de mail naar b2b@yoursurprise.nl

Geurstokjes

Geurstokjes

Fotopuzzel

Fotopuzzel

Schort

Schort

Blog

Blog