Babyboek met naam
36 cadeaus voor: Babyboek
Wat onze klanten zeggen
9.1
Bekijk alle 42072 beoordelingen
Winnaar Nationale Thuiswinkel Awards!
Jokeop 13-02-17

"Zeer snelle en correcte service! "

10 van 10
Ryanop 13-02-17

"Gewoonweg perfect van A tot Z!! :-) "

10 van 10
Marijkeop 13-02-17

"De matten waren super mooi! Mooie afwerking en de foto's kwamen mooi en scherp uit. Wij zijn blij.."

10 van 10

Babyboekjes

Er is niets leuker dan veel tijd door brengen met je pasgeboren (klein)zoon of (klein)dochter. Jullie doen alles samen en delen de heerlijkste momenten met elkaar. Samen een boekje lezen met je baby op schoot hoort daar natuurlijk ook bij.

Je kunt niet vroeg genoeg beginnen met het samen ontdekken van nieuwe avonturen en indrukken. Vanaf drie maanden kunnen de kinderoogjes patronen in combinatie met felle kleuren steeds beter zien, waardoor kleurrijke boekjes extra leuk en indrukwekkend zijn. Door het samen (voor)lezen breng je dus niet alleen tijd door met je (klein)kind, het is ook nog super leerzaam omdat je de taal- en spraakontwikkeling op een leuke en speelse manier stimuleert!

YourSurprise zorgt ervoor dat het (voor)lezen van de babyboekjes nóg leuker kan zijn! Jouw (klein)kind zal namelijk de hoofdrol spelen in zijn of haar babyboek met naam! De naam en andere gegevens worden verwerkt in de tekst van het boek. Op deze manier zal de baby zijn of haar eigen naam gaan herkennen in de babyboekjes met naam, waardoor het leesplezier extra groot zal worden!

Bumba boek

In een gepersonaliseerd Bumba boek van YourSurprise leren kinderen op een leerzame en vooral leuke manier nieuwe dingen herkennen en ontdekken. In het Bumba boek met naam zal het kindje samen met Bumba en zijn vriendjes mooie avonturen beleven! Je kunt kiezen uit het Bumba flipboek of het Bumba zoekboek waar kinderen op een speelse en leuke manier op avontuur gaan. Met dit Bumba boek maak je jouw (klein)kind vast en zeker blij!

Kraamcadeau

Een babyboek met naam is niet alleen leuk voor je eigen baby, het is ook super leuk om cadeau te geven aan de kersverse ouders als kraamcadeau. Geef het pasgeboren baby'tje zijn of haar eerste babyboek! De babyboekjes van YourSurprise zijn extra speciaal, doordat je deze kunt personaliseren met de naam van het kindje. De naam van de kindje komt meerdere keren voor in de tekst van een van de kleurige boekjes.

Kies voor het boek: ‘Kijk dit ben jij!’, waar de belangrijkste geboortegegevens en de naam van het kind en de mama in het verhaal worden verwerkt. Zo is het boek niet alleen leuk, maar ook extra persoonlijk!

Met een ruime keus uit verschillende, persoonlijke en unieke kinderboekjes ben je ervan verzekerd dat dit boek niet ‘op de stapel’ zal worden gelegd, maar een mooie plaats in de boekenkast zal krijgen! Het babyboek met naam is niet alleen leuk voor nu, het zal ook een mooie herinnering zijn voor later. Neem ook eens een kijkje tussen alle kraamcadeaus voor de leukste en meest unieke cadeaus voor de kersverse ouders of het pasgeboren kindje!
+ Lees meer...