Boek - Bumba Zoekboek

€ 20,95

+2,95 verzendkosten

9.8 van 10
5 beoordelingen

Op voorraad,

Zondaglevering op Vaderdag voor € 9,95
Wij maken het cadeau precies zoals door jou ontworpen
Gegarandeerd van de beste kwaliteit
Geleverd in mooie cadeauverpakking met gratis cadeaukaart
Omschrijving

Ga op zoek naar jezelf in dit unieke Bumba zoekboek!

In het grote Bumba zoekboek moet jouw (klein)kind op zoek naar zichzelf. Lukt het om zijn of haar eigen foto te vinden tussen de vrolijke plaatjes van Bumba en alle andere vriendjes? Dit unieke cadeau zorgt gegarandeerd voor urenlang zoekplezier!

Het Bumba zoekboek wordt gepersonaliseerd met de naam en foto van jouw (klein)kind. Eventueel kun je ook nog een persoonlijke boodschap toevoegen. Op elke pagina moet het kind verschillende figuren zien te vinden. En natuurlijk ook de foto van zichzelf!
Productinfo
Kinderboekenweek actie: Bestel van 5 - 16 oktober een hardcover kinderboek en ontvang het boekenweekgeschenk van YourSurprise helemaal gratis! Wees er snel bij want OP=OP!

Meer informatie over het grote zoekboek:
Afmeting: 21 x 21 cm
Omslag: hardcover
Aantal pagina’s: 20
Leeftijd: 2 jaar

Om technische redenen is het helaas niet mogelijk om Cyrillische, Turkse of speciale tekens te verwerken.

Informatie Bumba:
Bumba is een ietwat ondeugende, maar altijd vrolijke clown die in een circus vol klank en kleur zijn kunstjes opvoert. Daarbij krijgt hij hulp van zijn beste vriendje Bumbalu, terwijl ook de vogel Kiwi, het beertje Nanadu, de olifant Tumbi, Bumbum de neushoorn, Poppa de aap en vele andere bontgekleurde figuren vrolijk meedoen. In hun circus beleven Bumba en de anderen korte avonturen en situaties die heel herkenbaar zijn voor de allerkleinsten. Bumba en zijn vrienden spreken ‘Bumbalees’ een niet bestaande taal, maar een verteller legt het verhaal uit. Behalve de boekjes zijn er ook animaties gemaakt die worden uitgezonden op televisie. Bumba wordt in meer dan 45 landen uitgezonden.
+ Lees verder