Chocolade Beer - Puur

€ 19,95

+5.95 verzendkosten

9.1 van 10
62 beoordelingen

Op voorraad,

Zondaglevering op Vaderdag voor € 9,95
Alle 3 soorten
Aflevering op datum en adres naar keuze
In cadeauverpakking + gratis cadeaukaartje
100% kwaliteitsgarantie: niet goed, geld terug
Omschrijving

Geef een heerlijke chocolade beer met je eigen foto en tekst cadeau!

Wil jij iemand verrassen met een lief én lekker cadeau? Ga voor deze superschattige chocolade beer met je eigen foto en tekst erop! Een uniek cadeau voor zowel jong als oud en geschikt voor allerlei gelegenheden. Want wie houdt er nou niet van chocolade?!

Maak de chocolade beer extra persoonlijk met jouw eigen foto en tekst. Met zulke leuke designs ben je sowieso verzekerd van een geslaagd eindresultaat! Jouw ontwerp wordt gedrukt op het hart van witte chocolade op de buik van de beer. Gewoonweg om op te vreten!

Let op: Om een optimale kwaliteit te waarborgen verzenden wij boven de 25 graden geen chocolade. De chocolade kun je uiteraard al wel bestellen, deze wordt dan z.s.m. verzonden als de temperatuur weer laag genoeg is. Neem voor vragen contact op met onze klantenservice.
Productinfo
Meer informatie over de chocolade beer:
Chocolade: puur, opdruk op plaatje van witte chocolade
Hoogte: 20 cm
Gewicht: ±375 gram

Meer informatie Callebaut Chocolade:
Onze chocolade is gemaakt van ambachtelijke, Belgische Callebaut chocolade. Deze staat bekend om zijn intense smaak en zeer goede kwaliteit. Alle chocolade wordt vers gemaakt en dezelfde dag verzonden. Alle chocolade is na ontvangst 1 jaar houdbaar mits koel en donker bewaard bij 14-18 °C.

Eerlijke chocolade: QPP keurmerk
Deze chocolade wordt gemaakt van bonen afkomstig van boeren die meewerken aan het Quality Partner Program van Callebaut. Dit programma zorgt voor betere werk- en leefomstandigheden voor de deelnemende cacaoboeren uit derdewereldlanden. Zo kun je met een gerust hart genieten van de heerlijkste chocolade!

+ Lees verder