Chocolade Paasei

€ 19,95

+5,95 verzendkosten

9.1 van 10
8 beoordelingen

Op voorraad,

Zondaglevering op Vaderdag voor € 9,95
Alle 3 soorten
Wij maken het cadeau precies zoals door jou ontworpen
Gegarandeerd van de beste kwaliteit
Geleverd in mooie cadeauverpakking met gratis cadeaukaart
Omschrijving

Geef een heerlijk chocolade paasei met foto en tekst cadeau!

Zonder chocolade paaseieren, geen paasfeest! Want heerlijke chocolade paaseieren horen nu eenmaal bij Pasen. Zodra het lente zonnetje doorbreekt en de gezellige paasdagen er aankomen is het weer tijd voor paaseieren. Paaseieren zijn er in allerlei soorten, maten en kleuren, maar als je op zoek bent naar een écht uniek chocolade paasei dan ben je bij YourSurprise aan het juiste adres. Want hier kun je een overheerlijk chocolade paasei personaliseren met je eigen foto, logo of tekst. Zo ontwerp je zelf snel en eenvoudig een superleuk paasgeschenk, waar iedereen van zal smullen.

De chocolade paaseieren zijn gemaakt van ambachtelijke Belgische Callebaut chocolade. Op het chocolade ei zit een rondje gemaakt van witte chocolade waar jouw persoonlijke ontwerp op geprint wordt. Met een vrolijk paasdesign en jouw leukste foto maak je het meest unieke chocolade ei ooit. Deze chocolade eieren zullen niet alleen lekker smaken, maar zullen ook superleuk op de paastafel staan. Wil jij dit jaar het verstoppen van de paaseieren voor de (klein)kinderen net iets specialer maken? Maak dan voor elk kind zo'n groot persoonlijk paasei met naam en foto erop. Dat wordt zoeken geblazen naar je eigen foto. Met deze persoonlijke en lekkere chocolade eieren bezorg je iedereen een vrolijk Pasen!
Productinfo
Meer informatie over het chocolade paasei:
Chocolade: melk, wit en puur met een wit chocolade plaatje
Hoogte: 20 cm
Gewicht: ±300 gram

Let op: Wanneer de buitentemperatuur boven de 25 graden komt kunnen wij de kwaliteit van de chocolade niet meer waarborgen. Neem voor vragen contact op met onze klantenservice.

Meer informatie Callebaut Chocolade
Onze chocolade is gemaakt van ambachtelijke Belgische Callebaut chocolade, deze staat bekend om zijn intense smaak en zeer goede kwaliteit. Alle chocolade wordt vers gemaakt en dezelfde dag verzonden. Alle chocolade is na ontvangst 1 jaar houdbaar mits koel en donker bewaard bij 14-18 °C.

Eerlijke chocolade: QPP keurmerk
Het wordt gemaakt van bonen afkomstig van boeren die meewerken aan het Quality Partner Program van Callebaut. Dit programma zorgt voor betere werk- en leefomstandigheden voor de deelnemende cacaoboeren uit derde wereldlanden. Zo kun je met een gerust hart genieten van de heerlijkste chocolade!
+ Lees verder