Meest

gekozen

Chocoladekaart Cijfer - Enkel

€ 12,95

+2,95 verzendkosten

9.0 van 10
55 beoordelingen

Op voorraad,

Zondaglevering op Vaderdag voor € 9,95
Alle 2 soorten
  • Thumbnail

    Enkel
    € 12,95

  • Thumbnail

    Dubbel
    € 14,95

Wij maken het cadeau precies zoals door jou ontworpen
Gegarandeerd van de beste kwaliteit
Geleverd in mooie cadeauverpakking met gratis cadeaukaart
Omschrijving

Verstuur een originele en heerlijke chocoladekaart met cijfers, foto en tekst !

Een echt originele kaart sturen? Ga dan eens voor een heerlijke chocoladekaart met cijfers en bedruk die met je eigen foto en tekst! Een uniek en lekker cadeau voor een verjaardag, jubileum of andere bijzondere gebeurtenis. Zo valt jouw felicitatie zeker op in de brievenbus!

De chocoladekaart met cijfers maak je extra bijzonder door zelf een foto, tekst en design te kiezen. De kaart wordt gemaakt van ambachtelijke Callebaut chocolade uit België. Ook de opdruk is uiteraard volledig eetbaar. Een cadeau om je vingers bij af te likken!
Productinfo
Meer informatie over de chocoladekaart met enkel cijfer:
Chocolade: Melk en puur, opdruk op plaatje van witte chocolade
Afmetingen: 9x13 cm.
Gewicht: ±160 gram

Let op: Wanneer de buitentemperatuur boven de 25 graden komt kunnen wij de kwaliteit van de chocolade niet meer waarborgen. Neem voor vragen contact op met onze klantenservice.

Meer informatie Callebaut Chocolade:
Onze chocolade is gemaakt van ambachtelijke, Belgische Callebaut chocolade. Deze staat bekend om zijn intense smaak en zeer goede kwaliteit. Alle chocolade wordt vers gemaakt en dezelfde dag verzonden. Alle chocolade is na ontvangst 1 jaar houdbaar mits koel en donker bewaard bij 14-18 °C.

Eerlijke chocolade: QPP keurmerk
Deze chocolade wordt gemaakt van bonen afkomstig van boeren die meewerken aan het Quality Partner Program van Callebaut. Dit programma zorgt voor betere werk- en leefomstandigheden voor de deelnemende cacaoboeren uit derdewereldlanden. Zo kun je met een gerust hart genieten van de heerlijkste chocolade!

+ Lees verder