Geboortebeer met naam

€ 34,95

+4,95 verzendkosten

9.4 van 10
7 beoordelingen

Op voorraad,

Zondaglevering op Vaderdag voor € 9,95
Wij maken het cadeau precies zoals door jou ontworpen
Gegarandeerd van de beste kwaliteit
Geleverd in mooie cadeauverpakking met gratis cadeaukaart
Omschrijving

Geef een superschattige geboortebeer met naam geborduurd cadeau!

Ben jij op zoek naar een lief en zacht kraamcadeau? Dan is deze geboortebeer echt het perfecte cadeau! Je kunt namelijk een naam en geboortedatum op de voetjes van de geboortebeer laten borduren. Zo creëer je een uniek en persoonlijk cadeau. Dat is pas een echt originele verrassing voor de kersverse ouders en een heerlijke geboorteknuffel voor de pasgeborene! Deze beer is niet alleen leuk om mee te kroelen, maar ook een mooie herinnering voor later!

De geboortebeer met naam is gemaakt van polyester en heeft afritsbare voetjes. De knuffel heeft een keurmerk van veilig speelgoed en is daardoor ook super veilig voor de allerkleinsten. De knuffelbeer met naam heeft zittend een afmeting van ongeveer 30cm. Kun je niet op visite stuur de geboortebeer dan direct naar de ontvanger. Met een persoonlijke boodschap op het gratis cadeaukaartje maak je het kraamcadeau nog persoonlijker! Ook superleuk voor collega's of relaties die een kleine hebben gekregen.
Productinfo
Meer informatie over de geboortebeer:
Materiaal: polyester
Afmeting: ± 30 x 30 x 23 cm (hxbxd)
Afmeting afritsbare voetjes: 10 x 9 cm (hxb)
Wasvoorschriften: met de hand wassen; niet geschikt voor de droger
Voldoet aan het keurmerk voor veiligheid van speelgoed.

Extra: De naam en geboortedatum worden even groot op de pootjes geborduurd. De grootte van de geboortedatum wordt dan voor beiden gehanteerd.
+ Lees verder