Supersnelle levering!

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Supersnelle levering!

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

Het huis weerspiegelt ons wezen en heeft altijd bekend gestaan als een plaats van bescherming en thuis voor het gezin, daarom is het belangrijk om er zo goed mogelijk voor te zorgen.

Hier zijn enkele ideeën om je kamers thuis een nieuw leven in te blazen:

1. Verwijder overbodige objecten.

We weten hoe moeilijk het is om voorwerpen die ons dierbaar zijn achter te laten, maar het huis ontdoen van rommel kan het uiterlijk van de kamer echt verbeteren en een gevoel van welzijn geven. Stel jezelf de volgende vraag: Hoe lang is het geleden dat ik dit voorwerp heb gebruikt? Als je denkt dat het al een lange tijd geleden is, doe het dan weg! Je kunt het in een doos doen en in de kast bewaren als je het niet weg wilt gooien. Je hoeft niet alles weg te gooien wat je al een tijdje niet gebruikt hebt. Natuurlijk, als je voorwerpen hebt die positieve gevoelens oproepen, zoals ornamenten of foto's, is het goed om ze te houden, maar als je ze niet meer opmerkt, probeer ze dan te vervangen of te verplaatsen!

2. Omring jezelf met groen.

Planten met hun kleuren hebben een positief effect op de stemming en maken de omgeving gezonder door zuurstof te produceren. Soms kosten ze moeite en als je geen groene vingers hebt, kun je ook vetplanten gebruiken, die hebben een geweldig overlevingsinstinct.

3. Kies de juiste verlichting.

Donkere ruimtes creëren een onaangenaam gevoel en versterken vaak niet het potentieel van je omgeving. Door de juiste verlichting toe te voegen kun je de ruimte die je aan het verfraaien bent een kwantumsprong geven. Als je grote veranderingen kunt aanbrengen, probeer dan meer natuurlijk licht binnen te laten via de ramen, maar als dit niet mogelijk is, kun je een beroep doen op kunstmatige lichtbronnen zoals neon, lampen of de goede oude kaarsen. Verlicht de plekken die je wilt verbeteren, waar je de meeste tijd doorbrengt of die de juiste hoeveelheid aandacht verdienen.

4.Kies de juiste stijl.

Een huis met willekeurige objecten kan een interessante keuze zijn, maar ook een beetje verwarrend. Als je weet welke stijl het beste bij je huis past, kun je zorgvuldig kiezen welke decoratieve elementen je aan de basismeubels wilt toevoegen. Je kunt een huis in shabby chic stijl hebben, d.w.z. antieke meubels met een moderne look en pastelkleuren, of een huis in industriële stijl, met zichtbare bakstenen en pijpen. Afhankelijk van je smaak kun je je stijl vinden en inspiratie opdoen om je huis te verbeteren.

5. Voeg wat liefde toe.

Het toevoegen van wat liefde is eenvoudig, denk na over wat jou doet glimlachen en probeer verwijzingen naar deze dingen toe te voegen in je hele huis. Als je familie bijvoorbeeld je grootste vreugde is, kun je een reeks fotoarrangementen toevoegen of een collage maken met de mooiste foto's van jullie speciale momenten. Kies het juiste frame of materiaal om het op af te drukken, zoals een foto op hout als je een meer rustieke stijl hebt, of een foto op aluminium als je een moderne stijl verkiest.

Hier zijn onze 5 voorstellen om je huis een nieuwe, verfijnde look te geven. Bekijk ons assortiment voor nieuwe decoratieve inspiratie.

Wandklok

Wandklok

Foto op aluminium

Foto op aluminium

Handzeep

Handzeep

Lamp met naam gravure

Lamp met naam gravure

Mini Kerstboom in Pot

Mini Kerstboom in Pot

Bamboe salade bestek met naam

Bamboe salade bestek met naam

Muismat xxl

Muismat xxl

Blog

Blog