Supersnelle levering!

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Supersnelle levering!

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

1 cadeaus

Gepersonaliseerde Dove geschenksets

Iedereen verdient het natuurlijk om een beetje te ontspannen en om een beetje tijd voor zichzelf te nemen. Neem de Dove geschenkset, twee heerlijke geuren, en een super leuk cadeau. Zeker als je meer weet over Dove. Dove staat er namelijk voor om meer zelfverzekerdheid te creëren onder vrouwen. Als je deze visie weet, wordt het cadeau nog leuker om te geven.

Ben jij op zoek naar een cadeau dat zeker te weten in de smaak valt? Kijk dan voor een Dove geschenkset. Wie wordt er nou niet blij van een heerlijke douchegel om mee te ontspannen. Verras jezelf of iemand anders met zo’n heerlijke set, hiermee creëer je een ultiem relaxmoment.

Dove Geschenkset Men

De Dove Geschenkset zijn er natuurlijk niet alleen voor vrouwen, maar mannen verdienen ook een heerlijk momentje. Wil jij je vader, je vriend of iemand anders verrassen in je omgeving? Verras hem dan met de Dove Geschenkset Men + Care. Hierin zit een douchegel en een 3 in 1 shower foam van de Clean en Comfort geurlijn. En om het extra leuk te maken onder de douche zit er een bluetooth showerspeaker bij. Hiermee wordt het echt een feestje onder de douche.

Dove Geschenkset met bullet journal

Heb je nog geen cadeautje voor je vriendin, moeder, zus of iemand anders? Geef haar dan het Dove Geschenkset met bullet journal. In de bullet journal kan ze haar creatieve ideeën kwijt of ze kan er een planner inmaken. Hiermee zorg je er gelijk voor dat ze jullie afspraken niet vergeet, dus zijn er geen smoesjes meer nodig. Het pakket is gevuld met twee heerlijke shower mousses van de geurlijn rose oil en coconut oil en de bullet journal. Op de bullet journal en op de wikkel komt dezelfde naam en/of foto, hierdoor is het een echt persoonlijk cadeau en een grote verrassing!

Dove Geschenkset met Hamam doek

Gaat jouw moeder of iemand anders in je omgeving regelmatig naar het strand? Geef haar dan de Dove Geschenkset met Hamam doek. Met de Hamamdoek kan ze lekker relaxen op het strand en daarna thuis een douche nemen met de shower mousses van Dove. Hiermee heeft ze een ultiem relax dagje voor zichzelf.

Je cadeautjes kun je personaliseren in onze editor. Dit werkt heel gemakkelijk en snel. Zo heb je snel je cadeautje besteld en de volgende dag heb je het al in huis. Kijk dus snel voor een leuk cadeautje voor Valentijnsdag, Moederdag, Vaderdag, Kerst of gewoon zomaar.