• Ieder cadeau met foto en tekst
  • Met liefde gemaakt voor jou
  • Supersnelle levering
Super snelle levering!

Verjaardag verrassing

Wat onze klanten zeggen
9.3
Bekijk alle 57274 beoordelingen
Inge
op 05-12-19

" Snelle levering. Mooie uitvoering, gewoon perfect. "

10 van 10
Marleen
op 04-12-19

"Ik heb verschillende producten besteld de voorbije periode! Allemaal heel mooi en een super klantenservice.."

10 van 10
Cindy
op 04-12-19

"Alles was prima, artikel was heel mooi en precies naar verwachting. Vlugge service en verzorgde en .."

10 van 10
Een originele verjaardag verrassing!

Verjaardag verrassing

Geef een persoonlijk cadeau van YourSurprise als echt originele verjaardag verrassing! Op een verjaardag worden veelal dezelfde cadeaus gegeven: parfum, bloemen, geld, bonbons... Deze cadeautjes zijn ondertussen erg standaard. Als je echt wil uitblinken, moet je op komen dagen op een verjaardag met een unieke verrassing. Een cadeau waar de jarige echt van onder de indruk is als je het overhandigt.

Vanaf nu hoef je niet langer meer te zoeken naar een leuke verrassing voor een verjaardag. Op onze website vind je de leukste en meest originele cadeaus! Cadeaus die specifiek voor de jarige bestemd zijn en door niemand anders kan gebruikt worden. Met andere woorden een exclusieve verjaardag verrassing!

Wat dacht je bijvoorbeeld van een persoonlijk lied? Misschien is dat wel de ideale verjaardag verrassing voor de jarige? Een gepersonaliseerd, modern lied dat iedereen kan meezingen. Op de cadeau verpakking wordt de songtekst en een persoonlijke boodschap geprint.
Deze verjaardag verrassing is uniek door Yoursurprise ontwikkeld. Wij ontwerpen voor jouw een prachtig lied met de persoonlijke aspecten van de jarige die jij ons geeft zoals bijvoorbeeld zijn of haar naam. Het persoonlijke lied wordt gebrand op CD en verstuurd naar jouw of de jarige in een originele verpakking.

Maar het houdt niet op bij een persoonlijk lied! YourSurprise heeft een zeer uitgebreid assortiment en heeft voor iedere verjaardag ongetwijfeld de leukste verrassing!

Op onze website kunnen alle verrassingen al vanaf €9,95 worden besteld! Als je toch nog vragen hebt, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen.

+ Lees meer...
Kan ik je helpen?
1 met