Bel

Chat

Cadeau vinder

Cadeaus

Winkelmand

thuiswinkel award

1000+ persoonlijke cadeaus

Geven is een feest, ontvangen is onvergetelijk

Hoge kwaliteit, snel in huis

Kerstcadeau
1247 cadeaus voor: Kerst
Wat onze klanten zeggen
Bekijk alle 17422 beoordelingen (gemiddeld 4,7/5)
TanjaGeplaatst op 23-07-14

Zeer veel producten die de moeite waard zijn en ook origineel.

4,5 van 5
A.Geplaatst op 23-07-14

De bestelling werd perfect uitgevoerd binnen de aangegeven tijd en zeer goed verpakt naar mij opgestuurd..

5 van 5
NatasjaGeplaatst op 23-07-14

Het is snel, makkelijk origineel en een leuk persoonlijk cadeau

5 van 5
StijnGeplaatst op 23-07-14

Ik ben heel tevreden over het drukwerk. De cadeau's zijn toegekomen zoals ik het mij voorgesteld had..

5 van 5
gerGeplaatst op 23-07-14

behulpzaam en een goede service. en makkelijk,snelle levering

4,5 van 5
R.Geplaatst op 23-07-14

Helder proces, duidelijke site, goede prijs....

4 van 5
SabineGeplaatst op 23-07-14

ik ben erg tevreden en de mensen die het krijgen ook

5 van 5
WendyGeplaatst op 23-07-14

Leuke persoonlijke cadeau op weg te geven. Dik tevreden!

4,5 van 5
A.Geplaatst op 23-07-14

Omdat de opdracht helemaal volgens wens werd uitgevoerd.

5 van 5
LouiseGeplaatst op 23-07-14

goed verzorgd. Op tijd afgeleverd. Mooie verpakking.

4 van 5
jeannineGeplaatst op 23-07-14

omdat ik er tevreden over ben en dat het ook snel word geleverd en thuis word gebracht en het heel mooi..

5 van 5
EstherGeplaatst op 23-07-14

Duidelijke website. Goede service. En leuke plaatjes.

4 van 5

Kerstcadeau

Een echt origineel kerstcadeau geven?

Kerst is altijd een leuke en gezellige tijd. Buiten hangt overal kerstverlichting, binnen is het lekker warm en staat de kachel aan. Ook staat er in iedere huiskamer een mooi versierde kerstboom. De koude en donkere dagen met Kerst is de ideale tijd om als familie gezellig bij elkaar te zijn. De kinderen hebben kerstvakantie en ook de volwassenen zijn vaak een paar dagen vrij.

Van oorsprong is Kerst een religieus feest en wordt de geboorte van Jezus gevierd. Veel christenen beginnen het kerstfeest met een speciale kerstdienst op kerstavond, maar tegenwoordig wordt het feest door iedereen gevierd. Een kerstkaart waarin we de hele familie, vrienden en kennissen fijne feestdagen wensen is ook een echte traditie geworden. Wil je dit jaar eens een extra bijzondere kerstkaart sturen? Maak dan een kerstkaart van YourSurprise met je eigen foto en kerstwens erop.

Kerst is ook de tijd van het jaar waarin je overal kerstliedjes hoort zoals 'Stille nacht' of 'Jingle bells'. Wil je een uniek kerstlied? Stel dan een persoonlijk kerstlied samen en YourSurprise zorgt ervoor dat de ontvanger persoonlijk wordt toegezongen. Zo heb je zeker weten het origineelste kerstcadeau van het jaar!

De kerstboom is een belangrijk onderdeel van Kerst. Bijna ieder huis heeft wel een kerstboom in de woonkamer staan. Het versieren van de naaldboom is ieder jaar weer een hele klus, maar wel een leuke bezigheid. De kerstboom wordt vol gehangen met kerstballen, slingers en lampjes. Met onze leuke kerstballen en kersthangers met je eigen foto weet je zeker dat jouw boom de mooiste is!

Met Kerstmis horen er ook cadeautjes onder de mooi versierde kerstboom te liggen. Volgens het verhaal komt de kerstman op Kerstavond in zijn arrenslee aangevlogen met zijn rendieren om de cadeautjes onder de kerstboom te leggen. Maar als je slim bent maak je een unieke kerstsok met je eigen naam zodat duidelijk is dat die kerstcadeaus van jou zijn.

Zoek jij nog een echt origineel kerstcadeau voor onder de kerstboom? Bezorg iemand een warm kerstgevoel met een persoonlijk kerstcadeau. Verras iemand met een heerlijke ambachtelijke chocolade kerstbal en kerstman. Voor de liefhebber kun je ook een fles wijn of bier bestellen met een etiket waar je eigen foto en tekst op staat, gegarandeerd een passend kerstcadeau!

Jouw kerstcadeau is heel eenvoudig te bestellen. Ontwerp van achter jouw bureau, zonder dat je naar de overvolle winkelstraat moet, de meest unieke kerstcadeaus. Compleet gepersonaliseerd met eigen foto en tekst! Je hoeft alleen een aantal makkelijke stappen te volgen en je kunt direct het resultaat bekijken van wat je hebt gemaakt!

Het kerstcadeau wordt supersnel geleverd, als je voor 16:00 uur besteld dan wordt het kerst cadeau de volgende dag al bezorgd! Daarnaast wordt het cadeau in een vrolijke cadeauverpakking verstuurd, zo kan jouw kerstcadeau meteen onder de kerstboom.

Natuurlijk staan kwaliteit en service voorop bij YourSurprise. Heb je vragen over je kerstcadeaus, dan staan wij voor je klaar! Voor je het weet staat de zomer weer voor de deur daarom hebben we niet alleen voor kerst de leukste cadeaus, maar je zult hier ook zeker slagen voor een origineel zomercadeau!