Koningsdag
Supersnelle levering
 <span>Supersnelle</span> levering
Originele Koningsdag cadeaus
Wat onze klanten zeggen
9.2
Bekijk alle 56655 beoordelingen
Winnaar Nationale Thuiswinkel Awards!
Dennis op 12-11-18

"al meerdere keren iets bij jullie besteld,alles perfect geregeld en in goede staat ontvangen,geen klachten.."

10 van 10
Ethlineop 12-11-18

"Enigste wat ik erg jammer vond was dat je niet één kerstbal met eigen ontwerp of 2 met 2 verschillende.."

10 van 10
Marianneop 12-11-18

"Erg goede service "

10 van 10
Oranje fanartikelen voor Koningsdag!

Koningsdag gadgets

Met Koningsdag kleurt heel Nederland oranje. Koningsdag is het grootste nationale feest van het land, op deze dag viert Nederland feest met elkaar ter ere van het koninkrijk. Door heel het land worden festiviteiten georganiseerd en vieren we samen feest. Deze feestdag is niet compleet zonder leuke Koningsdag gadgets!

Koningsdag gadget tips

Om in de Oranjesferen te komen biedt YourSurprise altijd de leukste en persoonlijkste Oranje cadeaus aan die je zelf kunt ontwerpen met je eigen naam, foto en/of tekst erop. Zo weet je zeker dat Koningsdag een feest wordt en jij met een uniek Koningsdag gadget goed voor de dag komt.

We hebben voor jou de leukste en grappigste cadeaus op een rijtje gezet zodat je zeker weet dat je een feestelijke Koningsdag tegemoet gaan, geheel in stijl. Bijvoorbeeld met een unieke pet bedrukt met een leuke spreuk of foto erop. Maar ook een bierpul of mok met speciale oranje designs erop passen uitstekend bij Koningsdag!

Tip: Bubbels met eigen etiket

Koningsdag is een feest voor iedereen, proost daarom met je vrienden en/of familie op Koning Willem-Alexander en trek een fles bubbels open voor het ultieme feestgevoel. Maak de bubbels extra speciaal door een zelf ontworpen etiket met jouw foto en/of tekst erop. Met deze goed smakende wijn maakt u van Koningsdag echt een feest.

Tip: Oranje T-shirt met naam

Om mee te kleuren in de Oranje menigte kan je bij YourSurprise zelf een oranje T-shirt ontwerpen met jouw eigen naam, foto en/of tekst. Wil je als echte Konings fan liever Maxima op je T-shirt dat kan natuurlijk ook. De keuze is reuze, met je eigen ontworpen T-shirt dat je elk jaar met Koningsdag weer uit de kast kunt trekken zie je er gegarandeerd feestelijk en gestyled uit.

Tip: Spandoek bedrukken

Een echte Konings fan gaat natuurlijk helemaal los tijdens de nationale feestdag en kleedt niet alleen zichzelf oranje aan maar versiert ook het huis. Laat je Oranje spandoek bedrukken met het Koninklijk paar of laat door middel van een leuke tekst zien hoe fan je bent van Holland.
+ Lees meer...