• Ieder cadeau met foto en tekst
  • Met liefde gemaakt voor jou
  • Supersnelle levering
Super snelle levering!

Liedjes met naam

Wat onze klanten zeggen
9.3
Bekijk alle 60334 beoordelingen
Leonie
op 27-02-20

"Het kwam snel aan en een goeie kwaliteit "

10 van 10
Ilona
op 27-02-20

"Snelle service, goede levering, mooie kwaliteit. Ik was eigenlijk op zoek naar een net iets grotere .."

9 van 10
Sylvia
op 27-02-20

"Alles precies zoals ik me het voorstelde. "

10 van 10
De leukste liedjes & sprookjes met je naam!

Muziek cadeau

Muziek spreekt iedereen aan. Jong en oud kunnen genieten van muziek. Muziek blijft daarom een leuk cadeau om te geven. Je kunt kiezen uit verschillende verjaardagsliedjes, liefdesliedjes of wat dacht je van een speciaal Moederdaglied als uniek Moederdagcadeau.

Muziek cadeau tip

Geef het leukste sprookje of lied met naam cadeau! Een sprookjes luister CD is altijd een leuk kindercadeau, maak dit cadeau nóg leuker door de naam van het kind te verwerken in het verhaal.

Laat de kleintjes hun sprookje beleven door ze zelf de hoofdrol te laten spelen! Laat de ontvanger meespelen in Assepoester, Roodkapje, Hans en Grietje, Repelsteeltje en De grote boze wolf. Een cadeau dat ieder kind wel wil krijgen. Dat klinkt als muziek in de oren!

Tip: Liefdeslied

Wil je jouw geliefde verrassen op een romantische manier? Verwen de liefde van je leven met een ware lovesong met eigen naam. Verschillende gegevens van jouw liedje worden verwerkt in het meest persoonlijke liefdeslied. Maak je cadeau af door jullie mooiste foto op de CD te laten bedrukken. Verpakt in een speciale liefdesverpakking zal dit voor nog meer vlinders in de buik zorgen.

Tip: Verjaardagslied

Feliciteer de jarige op ultieme wijze met een persoonlijk lied. In deze feestelijke verjaardagssong wordt de jarige persoonlijk toegezongen. Beantwoord een aantal vragen en vul de naam van de jarige job in. Deze gegevens worden allemaal verwerkt in het lied. Maak dit verjaardagscadeau nog leuker met een eigen foto en tekst op de CD. Hieperdepiep hoera, de polonaise kan van start.

Tip: Slaapliedje

Kindjes vinden het vaak erg fijn om in slaap te worden gezongen. In dit speciale slaapliedje wordt jouw kindje op een bijzondere manier toegezongen. Verras elke baby en/of kersverse ouders met dit super schattige slaapliedje met de naam van de baby. Maak dit liedje tot het perfecte kraamcadeau door de verrassing compleet te maken met een eigen foto en tekst op de CD. Het baby'tje zal vast snel in diepe slaap vallen met zo'n origineel lied!
Kan ik je helpen?
1 met