• Ieder cadeau met foto en tekst
  • Met liefde gemaakt voor jou
  • Supersnelle levering
Super snelle levering!
Wat onze klanten zeggen
9.3
Bekijk alle 60334 beoordelingen
Leonie
op 27-02-20

"Het kwam snel aan en een goeie kwaliteit "

10 van 10
Ilona
op 27-02-20

"Snelle service, goede levering, mooie kwaliteit. Ik was eigenlijk op zoek naar een net iets grotere .."

9 van 10
Sylvia
op 27-02-20

"Alles precies zoals ik me het voorstelde. "

10 van 10

Lied met naam


Een leuk cadeau waarmee je de ontvanger zonder twijfel blij maakt? Dat bevindt zich recht voor je neus: een lied met een naam! Personaliseer bij ons een liedje, aan de hand van zijn/haar naam en eventueel nog andere gegevens. Bovendien kan je de CD extra uniek maken met een speciale foto en tekst.

Het enige dat je hoeft te doen is de instructies volgen in de online editor. Dan creëren wij het unieke liedje met naam. Bovendien bieden wij deze liedjes aan voor een tal van gelegenheden, zoals Sinterklaas en Kerst! Je hoeft je dus geen zorgen te maken over het niet vinden van een tof cadeau.

Verjaardagslied

Wil je je beste vriend of vriendin verrassen voor zijn of haar verjaardag? Waarom niet met een uniek verjaardagslied? In onze online editor maak je een persoonlijk verjaardagslied in nog geen minuut!

Geef zijn of haar naam, leeftijd, je eigen naam en nog enkele andere gegevens op en het enige dat je dan nog te doen staat is de klik op die groene knop! Dan zorgen wij voor een brede glimlach op het gezicht van de jarige.

Slaaplied met naam

Is je kleine spruit een slechte slaper? Dan is er toch nog gewoon die eeuwenoude truck: een rustig slaapliedje. Personaliseer het slaapliedje bij ons met de naam van jouw (klein)kind en hij of zij valt zo in slaap! Als je het slaaplied met naam opzet zal je kindje de schaapjes meteen overslaan. Bewaar de CD wel goed, voor het geval dat je kindje niet meer wil slapen zònder zijn eigen liedje.

Cadeaubon

Weet je niet wat te kiezen? Vaak is het moeilijk om in te schatten of de ontvanger het cadeau leuk zou gaan vinden. Maar dan kan je ook gewoon een YourSurprise cadeaubon bestellen. Kies een waarde voor jouw cadeaubon en een gepast thema voor de bon. Zo kan je nog steeds het geschenk aanpassen aan de gelegenheid.

De cadeaubon komt in een handig doosje, die je bovendien nog kan personaliseren met een foto en/of tekst naar keuze. Vind je hem té leuk om af te geven? Maak dan gewoon nog een tweede voor jezelf...
Kan ik je helpen?
1 met